Världens bästa tomten

Jag vill tillägna det här inlägget till vår underbara tomten. 

Det är min kära pappa som blev barnens första riktiga tomten i år. Zelda har ju träffat tomten förut men det var ingenting som hon förstod då. Men den här gången förstår både Zelda och Atari vem Tomten är och vad han gör. De blev så glada och tyckte att det var jättespännande när tomten kom på besök, detta blev deras höjdpunkt på julafton utan tvekan. Barnen pratar om Tomten än idag och frågar jämt efter honom.

Som jag berättade i tidigare inlägg fick min kära pappa förkylningssymtom och kunde inte fira jul med oss. Trots att han behövde all vila han kunde få den dagen, tog han på sig tomtedräkten och körde bil till huset som vi befann oss i under julafton. I tio minuter dansade han och gjorde sitt allra bästa med att vara den mest underhållande tomten för barnen. Varje ögonblick med barnen är så himla värdefull för honom, och det var dessutom den enda stunden på julafton som han kunde tillbringa med sina barnbarn. Även om pappa bara kunde se barnen genom fönstret så betydde detta ögonblick oerhört mycket för honom.
Jag blev både glad och ledsen att se pappa på julafton. Glad att han var där och bidrog oss med julmagi och glädjen men ledsen för omständigheterna. Att han inte kunde fira jul med oss ordentligt, att man inte fick krama honom och berätta för honom hur bäst han är. Jag och pappa gick även miste om årets största matduell den dagen, något som vi har pratat om i månader. Men nästa år ska vi ta igen det!

För oss är pappa familjens ”Santa Claus” året runt. Det är han som skapar magi i vår vardag. Han som sprider glädje, ger oss hopp och gör oss glada. Han som vi ser framemot att träffa när vi åker hem. Utan pappa har vi ingenting att se framemot.

Vi älskar dig världens bästa Tomten! 

9 kommentarer

 1. Jättetråkigt att han inte kunde komma närmre, men det blir nog annorlunda nästa år! Jag fick inte heller fira jul med min lilla brorson på ett och ett halvt år, men det är okej… Så länge alla är friska är jag glad. :’)
  Huset i Thailand ser jättefint ut förresten! Vilket jobb din mamma har gjort! 😀

  Gott nytt år, Foki, och god fortsättning! ^-^

 2. Gott nytt år och hoppas på ett bättre år❤

 3. ❤❤❤

 4. Bra foto på denna pappa-Tomte!

 5. Är allting bra eller? Det har inte kommit något inlägg på hela januari.

 6. Skickar massor av cyberkramar. Hoppas ni alla mår bra. ❤❤❤

 7. Allt bra med er? ❤️
  Kramar✨

 8. Wow‼️ Jag grät och det gör jag vanligtvis inte av ett blogg inlägg! Men det här inlägget var från hjärtat, att jag kände & kunde se precis hur du och din pappa upplevde. Jag kunde se honom framför mig, anstränga sig för barnens skull för att få en skymt av de änglarna!
  Må Herren bevaka och skydda er för alltid‼️??
  ❣️

 9. Vi hade farfar som tomte och grabben blev inte rädd så mysigt 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *