God fortsättning!

Underbara cybervänner 

Jag och min lilla familj vill önska er en god fortsättning. Jag vet att den här julen har varit annorlunda för många, men jag hoppas att ni fick en fin och mysig jul ändå.

Själv har vi haft en underbar jul, trots omständigheterna. Det var ett par år sen som min familj kunde fira jul ihop såhär. Trots att vi är väldigt få i familjen så har det varit andra omständigheter som gjort att vi inte kunnat fira jul samtidigt. Antingen var mamma i Thailand eller som förra året när barnen fick RS-virus. I år blev det inte helt felfri heller, min pappa fick förkylningssymtom dagarna innan julafton och började isolera sig direkt i vårt andra hus. Han som har sett framemot att fira jul tillsammans med barnbarnen och hypat upp julen i månader. Men fick dessvärre inte fira jul med oss. Eller jo, han var med på ett och annat sätt. Han var tomten som kom på besök. Men som aldrig gick in i huset. Min pappa blev ändå lycklig av att se sina glada barnbarn genom fönstret. Att han kunde ge barnen julglädje och magi. Åh… kära pappa, jag blir så rörd.

Innan vi reste upp till Lappland var det mycket som behöver tänkas till lite extra för att minska risken för smittspridningen. Vi satte oss själva i karantän en vecka innan resan bl.a. Sedan har vi endast spenderat tiden med familjen utan att träffa andra människor innan vi åkte tillbaka till Stockholm med nattåget där vi hade en egen sovvagn. Vi fick en supermysig färd och barnen var så ivriga och exalterade över tågresan. Fler tågresor ska det bli!

Men julen är inte över än för oss. Vi har Bills familj kvar att fira jul med i efterskott. Ingenting stort, bara umgås lite och barnen får öppna ännu mer julklappar! Känns som att julen tar aldrig slut här, men barnen tycker nog bara att det är roligt! Lyllosar!

Varmaste julkramar från oss till er. 

1 kommentar

  1. Fina alla är ❤❤❤

    Massor av cyberkramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *