Bloggen fyller 12 år!

Älskade cyberfamiljen, 

Igår, den 28 November fyllde bloggen och min älskade son Baggiz hela 12 år! Tänkt att Baggiz är exakt lika gammal som bloggen. Han föddes när jag skrev mitt första blogginlägg för 12 år sedan. Är inte det lite crazy?! Att Bill sedan adopterade Baggiz och att jag blev hans mamma för 6 år sen.

Vi skulle ha haft Baggiz hemma egentligen men han är hos sin farmor (min svärmor) som kände sig lite förkyld fortfarande, så vi avvaktar med att träffas än så länge. Men igår ringde vi på Face-time och sjöng för Baggiz på hans dag, vi ville uppvakta honom och att han ska veta hur älskad han är. När vi ses nästa helg kommer han definitivt att bli sönderpussad av oss alla! 

Sedan vill jag av hela mitt hjärta tacka er läsare för att vi har hängt ihop under alla dessa år. Ni underbara människor, mina cybervänner, min cyberfamilj som har varit vid min sida genom toppar och dalar. I tolv år har vi vuxit tillsammans. Ni har fått se mig utvecklats till den kvinnan jag är idag. Från ”Hello Kitty-tjejen” till tvåbarnsmamma. Åh, jag blir alldeles tårögd och finner ingen ord…

När jag tänker tillbaka får jag upp många underbara minnen. Tacksam för alla möjligheter, glad för den resan som jag har gjort och alla inspirerande människor som jag har mött längst vägen. När jag ser tillbaka på hur det har varit fick det även mig att reflektera över saker som jag idag kan göra bättre. Jag är stolt att jag har bearbetat de svagheter som jag hade och jobbar fortfarande till att bli en bättre version av mig själv varje dag. 

Bloggen är något som jag värderar oerhört mycket. Genom åren har bloggen blivit min identitet och en del av mig. Det är inte innehållet i bloggen som får mig att känna så här. Det är ni läsare som gör den här bloggen awesome, därför värderar jag den. Relationen som vi har är ovärderlig. 

I den livsresan som jag är i just nu har bloggen hamnat lite åt sidan och jag har inte möjlighet att vara lika aktiv. Men önskar med hela mitt hjärta att vi kan hålla ihop flera år till och att jag snart kan komma tillbaka och ge er mer inspiration och bättre innehåll när tiden finns till. Vi säger hela tiden hur fort tiden år. Mitt i allt kommer jag att vara klar med min MBA utbildning och nya äventyr väntar.

Hjärtligt tack igen för att ni har hängt med på resan. Hoppas att ni vill fortsätta att hålla kontakten. Även om jag inte är aktiv så blir jag faktiskt genuint glad när jag kommer in här och ser att ni har lämnat meddelanden eller kommentarer. Ni är inspiration och glöden till den här bloggen. Kom ihåg det!

All kärlek till er! 

24 kommentarer

 1. Hipp hipp hurra på födelsedagen Baggiz och bloggen??❤❤ du passar jette bra i frisyren på bilderna.

  1. Åh finaste Cecilia, tack snälla <3 Vad du är snäll! Hoppas att du och familjen mår bra. Kramar till er!

 2. Grattis!
  En fundering, hur går det med huset i Thailand? Kram

  1. Tack tack 🙂
   Huset står ju helt färdigt och klart. Vi skulle ha åkt dit i början av det här året egentligen men det blev aldrig av p.g.a. Coronan som började härja i Asien då. Annars går det bra, förutom att huset står tomt och bilen står parkerade helt orörd. Inte särkilt optimal att ha ett hus på andra sidan jorklotet som man inte kan åka till p.g.a. pandamin…

   Kramar massor!

 3. MBA, vad pluggar du? Var och varför?
  Det är länge sedan du berättade om ditt företag och nya huset. Vi är många som är nyfikna.

  1. MBA är en förkortning av ”Master Of Business Administration”. Du kan läsa mer om utbildningen här: https://www.utbildning.se/inspiration/guider/allt-om-mba/vad-ar-mba-8478

   Jag har inte varit särkilt aktivt på sista tiden i bloggen och sociala media så det är naturligt att vissa information utelämnas. Inte med mening såklart. Annars har det inte hänt något nytt kring det, allt rullar på som ska. Och nu försöker jag bara få den nya vardagen att rulla på innan jag tar på mig nya projekt. 🙂

   Trodde faktiskt inte att folk skulle vara intresserade, men jag kan berätta lite mer i detaljer sen i ett annat inlägg. Tack för att du upplysade mig om detta!

 4. Jag har följt dig sen 2012-2013?

  1. WOW! Helt otroligt! Tack snälla att du fortfarande här. Jag hoppas att vi kan hålla ihop flera år till och ser var resan tar oss!

   Kramar till dig! <3

 5. Jag tror att jag följt dig i ungefär 11 av dem åren, känns nästan lite som att jag ”vuxit upp” tillsammans med dig – och vad roligt det har varit! Du har verkligen utvecklats otroligt mycket som människa under dessa åren. <3

  1. Åh, blir himla så rörd. Tack snälla för att du har fölt mig så länge. Jag hoppas att vi kan hålla ihop flera år till!

   Ta hand om dig fina du, <3

 6. Jag kommer ihåg att jag läste din blogg när jag pluggade i Tyskland, och det var 2008-2009. Galet! Vart tog tiden vägen ?

  1. WHAT?! Det är ju alldelles i början?! HUR?! Jag tappar ord, vet inte vad jag ska säga. Ja, tiden går verkligen galet fort. Jag är glad att du fortfarande är här. Det är jag otroligt tacksam över. Tack snälla för alla dessa år.

   Önskar dig all lycka i ditt liv! Hoppas att vi kan hålla ihop flera år till. Ta hand om dig fina du, kramar massor <3

 7. Love your blog! Please keep the posts coming and happy holidays to the whole fam! <3 xo

  1. Aaaw, thank you! I will try my very best dear. <3

   Happy holidays!

   Love och hugs <3

 8. Grattis Foki!! Å tänk vad mycket som hänt under alla dessa ju min LILLA blogg för fleeeeera år sedan, jag minns hur jag härmade dig lite med stilen (förlåt haha 🙂 ) och hade dig som en stor förebild/idol! Kikar fortfarande in då och då ska du veta, även om jag inte kommenterar så aktivt längre 🙂

  Ja berätta gärna , hur går de me huset i thailand? 🙂

  1. Åh, finaste Vicky. Jag är så tacksam att du har varit en del av bloggen så länge. Du har gett mig så mycket glädje genom dina kommentarer under alla dessa år. Du förstjänar det allra bästa i livet!

   Som sagt, huset står ju färdigt och klart. Vi skulle egentligen ha åkt till Thailand i början av det här året men Coronan började härja i Asien då. Allt är bra med huset, men det är tråkigt att huset står tomt och bilen står där helt orörd bara. Inte så optimal att ha ett hus på andra sidan jordklotet under en pandami!

   Kärlek och kramar från hela familjen!<3

 9. Men jisses. Redan 12 år. Wow!! Tiden går fort.

  Du får skriva när du hinner helt enkelt. Jag tittar in då och då när jag har möjlighet.

  Ge Baggiz några pussar från mig oxå ? tänk att finaste missen e 12 år nu.

  Krama familjen från mig. ❤

 10. När corona eländet e borta ska vi fira ordentligt tycker jag ?

  Ville bara säga att du å din familj är så underbara och man blir alltid fylld med glädje, ibland sorg när man tittar in här. Men vi har ju alltid stöttat varandra oavsett vad som hänt. Kanske därför vi är en tight liten bloggläsar familj.

  Det blir mycket läsande på internet nu. Sitter i karantän. Ev har en person jag å några andra träffat corona. Jag är inte sjuk men det e boooooring att stanna inne. Har ju gott om tid att spela tv-spel… såååååå synd om mig… not. ? Vår familj får lindriga symptom så jag håller mig hemma för säkerhets skull. Får väl börja sticka raggsockor el nåt.

  Ha de gott min fina cyberfamilj ❤

  1. Det tycker jag med!!! <3
   Tack snälla Monica för att du har varit med genom allting med oss. Du ska veta hur mycket jag uppskattar dig.

   Ja, det är en tråkig tid just nu men det är bra att man kan se det från den ljusa sida i alla fall 😉

   Kramar massor från mig och barnen! <3

 11. Grattis!

  1. Tack tack fina du! <3

   kramar

 12. Är chockad att bloggen fyller hela 12 år, och jag följt dig sen jag var 14, SINNES!

  Såg att någon annan kommenterade om det också, men hade varit superkul att se hur det går med huset i Thailand!

  Hoppas ni haft en fin andra advent, massa kramar!

  1. Du! Jag är också chokad! Gud så ung jag var när jag började! OCH DU!? 14 år?! Helt galet! Jag uppskattar verkligen att du har hängt med så länge Anna. Du är awesome! Hoppas att vi håller ihop flera år till vännen.

   Det går bra med huset som är färdigt och klart. Men det är synd att den har fått stå tomt och bilen helt orörd bara. Vi skulle ha åkt sen Januari men Coronan hade precis börjat härja i Asien då… Jag kan berätta lite mer om huset sen i ett annat inlägg <3

   Kärlek och kramar från mig och hela familjen!

 13. Jag kommer ihåg att jag läste din blog cirka 2009-2010. Världens bästa cupcakes resept finns där! Har skrivit ut det och använder det även idag 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *