Halloweenpumpa

Hej på er cyberfamiljen, 

Har ni också ruskigt men mysigt väder hos er? Jag och barnen har spenderat mycket tid inomhus under veckan. Vi har målat, pysslat, byggt kojor, lekt med lego och klossar. Sedan har vi bakat kakor i halloweentema men som inte blev så bra, haha. Men kul hade vi i alla fall! Barnens höjdpunkt måste nog vara när vi gjorde halloweenpumpan, de tyckte att det var jätteroligt och spännande. Jag frågade barnen vad vi ska göra för motiv på pumpan, Zelda svarade: -KATT! Atari höll med och sa: -TATT (Atari menar såklart katt). Så en katt blev det. Pumpaköttet som jag grävde ut gjorde jag pumpasoppa av, jag och barnen åt sedan soppan till lunch. Det blev en succé! Men oj, vad kladdigt det blev överallt. Det var t.o.m. soppstänk på tapeterna. 

Idag fick barnen knacka på hos EN av grannarna och fick uppleva deras allra första ”Bus eller godis”.  Zelda hade sett det på ett av barnprogram som hon brukar titta på och sa att hon också ville göra detsamma. Vi pratade ihop med grannen som bor mittemot oss i förväg och planerade att barnen skulle få knacka på hos dem på Halloween. Det är ju corona-tider nu så det gäller att vara försiktig och ta hänsyn till andra. Barnen tyckte att det var så himla kul med bus eller godis och ville knacka vidare hos andra grannar men vi stoppade dem och gav dem godis hemma istället. De blev lika glada för det!
Imorgon har vi tänkt att gå till skogen för att plocka svamp egentligen men det ska regna så vi kommer att ha innelekar istället. Blir lika mysigt det med! Vad har ni för planer? Vad gör ni? 

Önskar er en fortsatt underbar helg. Mysiga kramar från oss till er! 

6 kommentarer

 1. Åh så fina ?

  Tyvärr varit hemma men roat mig att spela KI, SC 6 och TK 7 online med glada vänner i USA och här i Sverige. Många förkortningar men du har nog bra koll på vad det är för spel. ?

  Hittat lingon oxå. Gott om dem fortfarande här i Västerås trakterna så håll utkik.

  Min syster blev snabbt frisk från Corona. Hon kom lindrigt undan. Hennes pojkvän är inne på fjärde veckan men börjar må bättre.

  Kram! ❤

  Stay safe!

 2. Johanna38

  Har ni katten kvar? Saknar bilder på den ?

 3. Kom och tänka på vad min yngsta syster sa en gång… när man har både barn och djur så får man aldrig vara ifred på dass. Antingen bankar barnen på dörren eller så ylar hundarna utanför ? De få gånger hon lyckas få ta ett längre bad är när vi i familjen hälsar på. Då försöker vi aktivera både djur och barn. Hennes kille lyckas bra med barnen men inte med hundarna. Ibland hade ett par extra armar underlättat ?

  För mig får du gärna blogga om barnen. De är helt underbara. Det är en kort tid man får ta tillvara på. Sen kommer du kunna göra massa annat också. Jag som inte har egna ungar har mer tid över jämfört med mina systrar. Men vi lyckas göra saker ändå. Nästan alla mina vänner har egna ungar. Inte så mycket fester längre utan vi gör annat tillsammans med barnen. Barn växer så fort och man vill ta tillvara varje minut.

  Nu under corona tider så är sociala medier viktigare än nånsin. Det gör att även om man bara chattar eller skriver en blogg så betyder det mycket. Då känns inte avståndet så långt. Saknar verkligen alla.

  Kram! ❤

 4. Nej gud så gulliga pumpor (och kiddos) ???

 5. Hej
  Hur mår min lilla cyberfamilj? Saknar er ❤

 6. Ååh, jag har också gjort en halloween katt

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *