Förbereder inför Zeldas och Ataris inskolning

VET NI VAD KÄRA VÄNNER?! Jag har inte hunnit berätta det här för er än men Zelda har kommit in på den förskolan som vi har valt som förstahandsval. Beskedet kom som en överraskning för oss. Vi har varit inställda på att Zelda skulle få en plats tidigast vid årsskiftet, eftersom det var den informationen vi fick under påsken. Jag blev överlycklig när vi fick ett samtal i början av sommaren att det fanns en plats ledig för Zelda och att hon kunde börja nu under hösten! Mitt hjärta slog tusen gånger per sekund. Jag blev så himla glad, skrattade och grät. Zelda tittade på mig och fattade ingenting, haha.

Atari hann få syskonförtur på Zeldas gamla förskola och vi hann tacka ja till platsen innan vi visste att Zelda skulle få en plats på den nya förskolan. Vi kände oss lite kluvna att barnen kommer att gå på olika förskola. Vad tokigt det blev helt plötsligt. Imorgon är det tänkt att Atari ska ha sin inskolning MEN VET NI?! I morse fick vi ett samtal att Atari kan börja på samma förskola och avdelning som Zelda redan nästa vecka! Alltså, barnen kommer att börja på den nya förskola samtidigt! For real?!

Jag tjööööööt av glädje. Jag kan inte tro att det är sant. Vi sa upp den nuvarande förskoleplatsen omgående. VILKET FLYT! Det är härligt att man har livet på sin sida ibland.

Även om jag vet att den förskolan som vi har valt är den bästa för barnen så har jag ändå varit orolig över Zeldas inskolning. Om hon kommer att trivas på den nya förskolan eller inte, om det skulle bli för omständligt för henne. Zelda har sin favvofröken från den gamla förskolan som hon pratar om hela tiden och som hon har frågat efter hela sommaren. Men nu med Atari som ska börja samtidigt kan vi vara säkra på att barnen kommer att stormtrivas. De kommer att ha varandra. Zelda är så beskyddande och rädd om Atari, när Atari är ledsen brukar hon gå fram och klappa försiktig på Ataris huvud och säger: –Så så, det bra Atari (Atajiii), och Atari är så fäst vid Zelda. Han vill alltid vara där Zelda är.

Under sommaren har vi besökt den mysiga lekparken som ligger bredvid Zeldas nya förskola många gånger. Varje gång Zelda fick syn på skolgården säger hon alltid: -Zelda gå in. De har en sån mysig skolgård. Förskolan som är i sekelskifteshus ser ut som att komma från en sagobok. Åh, barnen kommer att älska att vara där!

Jag känner mig så himla crazy glad att jag vill typ skrika allt jag kan på den högsta bergstoppen. Vi firade den goda nyheten med tårta och allt. Mina barns tillvaro betyder verkligen allt för mig. Hur kan mitt liv helt plötsligt kretsa så mycket kring dem här små liven? Åh, jag älskar mina barn så mycket att jag inte vet var jag ska ta vägen.

Kan ni förstå att Atari ska börja på förskolan nu? ATARI? Han föddes typ igår? Åh bebisen! *gråter*

Kramar till er cyberfamiljen! 

5 kommentarer

 1. Ååååh, en sån tur ni har!! Och jag tänkte samma sak igår, lille Atari ska redan börja på dagis, känns som att han föddes igår, haha!

 2. Wintersagah

  Men ååh!! ? Grattis till förskoleplatserna ❤️ det kommer säkert bli kanonbra ?

 3. Vilken tur ni hade! Skulle ju känts konstigt att ha barnen på olika förskolor?

 4. MammaPia

  Skönt att allt flyter och att ni har fått må bra under sommaren, Jag har som flera andra funderat på hur ni har mått och hur ni har det, men väntar gärna på inlägg ifrån dig och blir så glad att allt är bra med dig och din familj.
  Ta nu hand om varandra och glöm inte bort att ta hand om dig själv.

  Kram Pia

 5. Min bror är ett år yngre än mig och vi gick också på samma förskola samtidigt! 🙂 Något år gick vi till och med i samma klass på grundskolan!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *