Det var länge sen!

Hej älskade cybervänner 

Vad jag har saknat er! Det var såååååå länge sen, jag vet inte var jag ska börja. Men ni som följer mig på Instagram har säkert hängt med lite till och från på vad vi har haft för oss under sommaren.

I skrivande stund ligger jag hemma i sängen för mig själv då jag tyvärr har blivit sjuk. Var inte oroliga! Jag har testat mig för corona och testet visar negativt! Pheeew!
Det började med att jag skulle träna upp mig inför vår fjällresa som vi skulle göra nu med min familj under den här veckan, igår åkte alla upp till Alajaure nationalpark med helikopter utan mig. När Fay var här i Stockholm för någon vecka sen sa hon till mig att lite socker-detox skulle vara nyttig för mig, så… jag provade. Först blev jag arg i två dagar (sockerabstinent) sedan blev jag tvärsjuk. Fick influensa liknande symtom första dagarna. Hade ont i kroppen, feber och sov i princip 18 timmar i sträck. Jag var svinrädd att jag skulle ha fått Corona. Vi som har varit duktiga på social distansering, tvättat händerna hela tiden och gjort minimalt med aktiviteter där andra människor kan tänka sig att samla på samma ställe.

Jag mår mycket bättre nu men är lite snorig fortfarande, håller mig inne för säkerhetsskull. Lite surt att vara inne dock när det är cykelväder och 28 grader varmt ute just nu. Bill har i alla fall cyklat iväg med barnen till sin mamma, de ska bada och Zelda ska sova över hos sin farmor. Sist Zelda sov över hos sin farmor var jag och Bill på BB med Atari. Jeez, vad tiden går fort!

Hur som haver, den här sommaren har utan tvekan varit den bästa sommaren på länge för mig. Om jag ska tänka på min egen tillvaro och inte på vad som händer i världen just nu förstås. Jag har gjort massor med healing, njutit av sommaren till fullo och varit närvarande med barnen. Jag kunde sitta och stirra på mina vackra barn flera timmar i sträck. Det är så mysigt att kolla på när de äter, leker och sover. Haha, så weird.
Barnen har fått upptäcka och uppleva mycket nytt under våra äventyrliga dagar. Jag har verkligen mått bäst Och det enda som jag skulle kunna klaga på är att vi har inte lyckats hitta nytt boende än. Vi har förlorat budgivningar på de lägenheter som vi har varit intresserade av. Jag och Bill har pratat ihop lite grann att vi kanske får ta det första bästa som finns i området just nu.

Om jag ska se den här sommaren ur en influenser perspektiv har den helt klart varit ”content-rik” sommar. Men jag har varken bloggat eller varit aktivt på sociala media. Det kändes speciellt att inte göra det. Jag behövde helt enkelt extra off screen tid. Detta har även gett mig nya perspektiv på livet och min vardag. Under min s.k. healing har jag beslutat hur jag vill göra och leva mitt liv under den närmsta tiden. Mer om det ska jag berätta i lugn och ro vid ett annat tillfälle. Sen har jag så många roliga saker att berätta! Ni vet, den där känslan när man har varit borta från sin bästa vän jättelänge och man har sååå mycket att catcha upp, så känner jag med er just nu. 

Åh, jag ska nog passa på att föra över våra sommarbilder från kameran till datorn nu när barnen inte är hemma. Så att man kan gå genom dem i lugn och ro. Minneskortet på hela 258 GB är fullt! Kan inte förstå att vi har tagit så många bilder. Men den här sommaren har verkligen varit händelserikt. Kul med många roliga och värdefulla minnen med barnen.

Hur har sommaren varit för er solstrålar? 

I början av sommaren åkte vi bland annat upp till Lappland. Jag och pappa gjorde en liten helikoptertur över fjällen. 

4 kommentarer

  1. Härligt att läsa att du haft en bra sommar?

    1. Hoppas att du också har haft en fin sommar fina du! 🙂 <3

  2. Kanske var en s.k. Keto-förkylning? Hoppas du mår bättre snart!

    1. What? Finns det något sånt? Har aldrig hört talas om det. Visst är det när man byter kost eller liknande som man kan få en sån förkylning?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *