Midsommar 2020

Glad midsommar älskade cybervänner! 

Hoppas att ni har haft en härlig midsommarafton, min lilla familj önskar er en god fortsättning på den här fina midsommarhelgen.

Många av er firar säkert midsommar på ett annorlunda sätt i år. Vårt firande blev i alla fall annorlunda, vi fick fira midsommarafton för oss själva. Bara jag, Bill och barnen.
Dagen började med midsommarkrans-pyssel här hemma, barnen tyckte att det var jättespännande med alla fina blommor. Dock var de inte så mycket till hjälp. De drog och förstörde blommorna bara, det var inte särskilt rogivande för mig kan jag säga, haha. Men det såg ut som att mina busungar hade superroligt minsann. När alla fick varsin midsommarkrans promenerade vi till Nickelviken och hittade en plats där inga människor syntes på långa vägar. Tur att naturreservatet är stort!

Barnen fick springa runt på gräset. De lekte, plockade blommor, låg och rullade runt på den kalla gräsmattan. Sedan hade vi en mysig picknick med mumsiga saker. Åh, myyyyys! Älskar picknick! Vill ha picknick varje dag om jag kunde.

Hur firade ni midsommar i år? Blev det annorlunda för er?

6 kommentarer

 1. Åh, vilken fin klänning Foki och sandalerna. Var kommer dom ifrån?

 2. Hur gjorde du kransarna?

 3. Fina bilder 😊

  Ser att ni har det mysigt i det gröna. Min midsommar blev lugn. Höll mig hemma. Första gången jag åt sushi på midsommar. Man tar vad man har. Glömde köpa sill å gräddfil. Jag orkade inte springa tillbaka å handla. Jordgubbarna var så dyra här tyvärr. Mina egna har äntligen fått kart.

  Idag är det bara extremt varmt här. Både jag och hund orkar inte göra mycket. Har friserat fläderbusken i skogen. När det är svalare ute ska jag norpa lite blom på fläderträdet på innergården som är mycket större. Så nu blir det flädersaft om några dagar. Mums!

  1. Har också gjort flädersaft! Blev jättegott! 🙂

 4. Jag har inte tittat in här (eller instagram!) på ett tag men jag ville bara säga att jag hoppas att ni har det bra allihopa och inte storknar i värmen! Kram, kram! ^^

 5. När kommer det en uppdatering?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *