Årets första dopp!

Underbara ni, 

Under helgen som var invigde vi årets första sjödopp med barnen! Vi cyklade till Bagarsjön som ligger i närheten av Bills barndomshem. Det var supermysigt! Barnen hade jättekul och ville knappt åka därifrån. Åh, vilken lyckad utflykt det blev. Fler sådana här utflykter kommer vi göra under sommaren. Man blir så himla glad i själen när man får uppleva saker med barnen som de tycker är roliga.

Gillar ni att bada under sommaren? Föredrar ni att bada i havet eller i sjöar? 🙂

4 kommentarer

 1. Jag är ingen sommarmänniska Alls. Och jag avskyr vår. Senhöst och vinter är mer min melodi. Men det finns EN bra sak med sommar.. och det är att man kan bada..
  Nu är jag dock inne på 14:e veckan med det där jädra brutna lårbenet och massa frakturer i knät så det är relativt begränsat vad jag klarar att gå och ta mig till stränder. Det suger. Det ENDA som är bra med sommar lixom… Ja, ja… det kommer fler. Det gör det alltid!

  Ser ut som att ni hade en riktigt mysig dag i alla fall! Mer bad åt folket! (och mig) 😀
  Kram! <3

  1. Åh, hoppas att det är bättre med lårbenet nu och att du har hunnit bada lite under sommaren <3

   Kramar så mycket från mig och barnen!

 2. Sötnosar ❤

  1. Tack cybermoster Monica! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *