Utelekar varje dag

Finaste cybervänner, 

Vilka härliga dagar vi har haft hos oss. Hela förra veckan hade vi jättefint väder i Stockholm med havsblå himmel och glatt solsken från morgon till kväll. Jag och Bill har varit ute varje dag med barnen, vi har besökt olika lekparker och utforskat närområdet. På veckodagarna går Zelda en stund på förskolan men efter hämtningen gör vi alltid något roligt tillsammans med hela familjen.

Det är superkul att Zelda älskar förskolan igen, allt är precis som vanligt för henne. Hon berättar om hennes kompisar och förskolan när hon kommer hem, vad de gjorde och hur kul de hade. På morgnar efter att Zelda har klätt på sig är hon väldigt ivrig på att gå till förskolan. Hon går till vagnen och sätter sig och väntar på mig, haha. Vid lämningen är hon snabb med att säg: –Hejdå mamma, ses snart! Förra veckan när vi hämtade Zelda såg vi hur hon gick hand i hand med en kompis. De hade precis hoppat studsmatta tillsammans på skolgården. Åh, mitt hjärta smälte. Det var så fint att se, jag blev så glad.

Hur har veckan varit för er? Vad är era planer för den här sommaren? 

8 kommentarer

 1. Efter att ha kravlat på botten i några år försöker jag sakta men säkert att ta kontroll över mitt liv igen… Har precis börjat att läsa in gymnasiet så det kommer min sommar att gå åt till. Bröt lårben och fick frakturer i knäet i mars så som (o)tur är så är jag ganska handikappad ännu och tvingad att sitta hemma.. Då kan man passa på att plugga även fast det är sommar 🙂
  Håll tummarna för mig!
  Det låter härligt med utelek och familjemys. Det ger energi till själen!
  Hoppas att ni får en riktigt fin midsommar vad ni nu än skall hitta på!
  Stor kram till dig och barnen 🙂 <3

 2. Varit en stressig vecka. Idag är mitt mående rätt dåligt då jag växlar nedåt. Brukar bli så. Tur jag har en kompis hund här som älskar att gosa. Blir mycket sova nu och sover även på dagen så det blir inte mycket gjort tyvärr. Annars arbetstränar jag fortfarande mina 7,5 timmar per vecka och hatar att missa en dag. För övrigt är det ok. Mina chiliplantor har fått chilis ? synd man inte kan skicka med bild.

 3. Det har varit en konstig vecka. Tog examen förra veckan från lärarprogrammet men finns nästan inga jobb vilket är superkonstigt då det i tidningar, på utbildningen osv hela tiden sägs att det är lärarbrist men det verkar inte direkt stämma. Eller så är det jag som har konstiga ämnen så det inte finns jobb inom mina ämnen. Får se hur det går till hösten. Annars så har jag och sambon köpt vår första lägenhet och vi flyttar om exakt 1 månad! Ska bli så kul och skönt att äntligen få lite mer plats 😀

 4. ååh gulliga ni är, En fråga, vilken ”modell” är det på din adidas klädesplagg?

 5. Sååå gulligt att ni matchar ?

 6. Hej Foki!! Idag vart jag gladare av att läsa dina senaste inlägg och att ni mår bättre! Ha det gott fina familj!! Love you

 7. Här har det varit för varmt för att gå i långbyxor och långärmad på dagarna. xD

 8. Hej var har du köpt din outfit/vad heter modellen? Passar dig så bra!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *