Ataris 1-års kalas, round two!

Hey mina vackra vänner, 

Hoppas att ni har haft en underbar helg! Själv har vi haft en supermysig helg, jag och min älskade familj.

I lördags firade vi Nationaldagen med en regnig picknick i lekparken. Det var jättemysigt, trots regn. Atari och Zelda skrattade när regnet öste ner, de har aldrig upplevt regnet på det här sättet tidigare så det var jättespännande för dem. Jag tycker att det är så himla härligt att se när barnen upplever något för första gången. Det är något alldeles speciellt. Man blir själv lika exalterad som dem.

På söndagen hade vi Ataris 1-års kalas för andra gången, den här gången firade vi med Bills familj. Vi fick en sån fin dag att ha picknick-kalaset på. Det är alltid lika kul att få mysa med familjen. Zelda blir överlycklig när hon får umgås med hennes kusiner, hon är så förtjust i dem. Och kusinerna är lika förtjusta i Zelda med, de vill alltid hålla Zelda i handen och visa henne allt. Trots att de själva är små känner de stort ansvar med att ta hand om lilla kusinen. Det är så fint att se, vilka vackra barn. 

Min älskade familj, 

Atari blev helt till sig när han såg alla godsaker. Han studsade upp och ner av glädje när han fick sitta vid dessertbordet. Han tittade på alla godsaker och det tog inte länge för honom att välja vad han ville äta. Atari har en sån stor matglädje. Alla dagar i veckan är måltiderna hans höjdpunkter på dagen.

Zelda plockade lila blommor till mig som jag satte in i blomarrangemanget som ni kan se.  

Zelda var lika glad som Atari över alla godsaker. Ännu gladare blev hon när hon fick hjälpa Atari med att öppna paket, det är verkligen det bästa Zelda vet. Dock förstod hon inte att det är Ataris grejer. Det blev lite bråk om leksakerna men det gick över fort. Nu turades de om att leka med leksakerna här hemma.

Födelsedagspojken fick världens bästa dag i alla fall. Han var så stilig i hans skräddarsydda finkläder, han påminde lite om Bill när han hade kostym på sig på vår första picknick tillsammans, haha. Men idag fick jag lämna in Ataris kläder på kemtvätt. Det blev som sagt en vild fest för vår lilla Atari, svårt att hålla kläderna rena då. Hehe. 

2 kommentarer

  1. Gullungar ❤

    Mums vad gott! Min systerson hade nog norpat hela fatet å sprungit ?

  2. Skulle inte ha något emot den tårtan med 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *