När jag älskar att vara mamma som mest

Av alla arbetsuppgifter och roller som jag har haft genom min livstid älskar jag min roll som mamma mest av allt. Att vara mamma är verkligen det bästa som har hänt mig, jag kunde inte ens föreställa hur fantastiskt det skulle kännas av att vara mamma.
Jag känner mig framgångsrikt mer än någonsin nu, på mitt eget sätt. För att jag är otroligt stolt över mina älskade barn, dem som jag har skapat. Jag vet att det är många föräldrar därute som känner detsamma med deras barn. Som föräldrar kan man gå runt och tänka på hur man egentligen lyckades få så vackra barn hela tiden. Det är en underbar känsla tycker jag. 

När det var morsdag i söndags gav Zelda mig världens finaste present. Hon gav mig en komplimang. Jag tog fram min blommiga klänning den dagen. Jag klädde upp mig för barnen. När vi gick ut tittade Zelda på mig och sa: –Mamma fin som blomma. Jag blev helt stum av glädje, jag visste inte att hon kunde ge sådan komplimanger. Tårarna föll ner för mina kinder. Jag skrattade och grät. Jag hukade mig ner till Zeldas nivå, tackade och pussade henne. Sen sa jag att det var jättesnällt av henne att säga så. Jag som inte har känt mig fint på sistone kände mig superfin den dagen! Haha.

Jag blev jätteglad över komplimangen men ännu gladare när jag insåg vilken snäll dotter jag har. Blev otroligt stolt över Zelda. Det är jättefint att göra någon annan glad genom att ge de komplimanger. Zelda brukar även säga: -Tack vad snällt, när man ger något till henne. Hon är minsann artig och vänlig. Det är viktigt för mig att mina barn är det. De måste alltid tacka och säga förlåt när de gör fel.

Åh, när jag ser att barnen är snälla, artiga och vänliga känner jag mig som mest stolt och älskar min roll som mamma ännu mer

4 kommentarer

  1. Så vackert! Förstår att det spritter i dig av stolthet!

  2. Du ÄR fin som blomma ?

  3. Vilken fin komplimang, och bekräftelse på vilka bra föräldrar ni är som uppfostrar så härliga barn. <3 Men jag håller med Zelda, du är verkligen vacker på dessa bilderna. Hela familjen är så fin!

  4. Håller med ovanstående, då har ni uppfostrat dom helt rätt, så fint sagt! När jag ser såna här bilder på dig tänker jag på när du brukade lägga upp såna outfit bilder för flera år sen. Jag älskar när du gör det, du är så fin, blir glad av det och får lite inspo hehe. <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *