Älskade vardag

Finaste cybervänner, 

Nu börjar vardagen att flyta på som vanligt igen. Jag och Bill har hittat ett sätt att dela upp ansvaret på dagarna och det har funkat super, vilket känns härligt. Hoppas att det håller i sig! 🙂
Det har varit lite jobbigt under de första dagarna på förskolan för Zeldas del, men igår släppte hon min hand och gick till en av pedagogerna självmant. Hon sa sedan: -Hejdå mamma, ses snart! Jag blev så himla glad! Vad skönt det kändes. Hoppas att det går bra idag med, ska hämta upp Zelda strax. Efter det ska vi ut och hitta på något mysigt, det är ju fredag idag!

Efter sommaren kommer det att bli aktuellt för Zelda att flytta till en annan avdelning. Vi har inte fått plats på den andra förskolan än, den som vi har valt som förstahandsval. De ringde oss faktiskt innan påsk och sa att det kanske skulle bli aktuellt om ett annat barn flyttar från området. Men nu när vi pratades vid igen i början av veckan berättade de att det är ett till barn som har syskonförtur före oss. Det blir kanske aktuellt vid årsskifte, kanske. Vi får hålla tummarna! Vi har liksom stått i kön i två år nu. Atari fick däremot syskonförtur i den nuvarande förskola som Zelda går i nu, han ska börja i Augusti. SÅ STORT! Zelda kommer att bli superglad när hon kan gå till förskolan tillsammans med Atari. Hon pratar mycket om Atari på förskolan tydligen, har de berättat.

Det bästa med att ha barnen så nära i ålder för oss är att de alltid kommer att ha varandra. Det märker man nu hur de alltid vill vara med varandra. Atari blir ledsen om Zelda går iväg från rummet och Zelda blir orolig och kollar efter sin lillebror när någon lyfter iväg honom. De har liksom unbreakable bond nu. De älskar att leka med varandra, de älskar att sova nära varandra, de älskar att göra saker tillsammans, de delar med sig av snacks och leksaker med varandra och hittar på bus tillsammans. Det här är vad vi hela tiden har önskat oss. Vilken välsignelse!

Det kommer att bli en underbar sommar känner jag på mig. Vi har rustat upp oss med en cykelvagn (dubbelsits), jag har köpt min första elcykel och ska beställa en sån där cykelsits till barnen. Vi kommer att spendera mycket tid i naturen och massor med picknickdagar under solskenet. Vid någon tillfälle ska vi ta oss ut till skärgård med barnen. På de fina dagarna kommer vi att ta båten över till andra sidan vattnet med våra elcyklar och cruisar genom Djurgården. Åh, sommaren 2020 kommer att bli magisk! Sen ska vi ju åka upp till mina föräldrar en sväng med barnen. ”Hemester” i Lappland kommer att var helt magisk med!

Jag och min lilla familj önskar er en fortsatt underbar dag! 

4 kommentarer

  1. Tror att om man har en stark sammanhållning, som familj o barn som ”klickar” påverkar det säkert att barnen också blir tighta. Var 4 år mellan mig o min syster vi gjorde allt ihop alltid det är berikande att få ha en god relation till ett syskon❤️

  2. Åh, vart är bär-stolen ifrån? Märke?

  3. Det skiljer bara ett år mellan mig och min yngre bror. Vi gick samtidigt på samma dagis och något år på grundskolan gick vi till och med i samma klass. Vi hade dessutom gemensam kompis ett tag. Tror dina barn kommer att leka väldigt mycket med varandra. Det är kul att ha något syskon som man är nära i ålder med. Särskilt som barn.

  4. De har stor glädje av varandra ?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *