ATARI ETT ÅR!

Idag fyller Atari hela 1 år!

Jag gråter, vad tiden har gått fort. Min lilla bebis är ETT år gammal nu. Jag och min familj har hunnit fira Atari i förskott redan. Egentligen har vi planer på att ha Ataris kalas på en herrgård i Stockholm nu på söndag, vi har bokat lokalen och allting men valde att flytta fram det stora kalaset tillsvidare på grund av coronan. Vi har istället gjort ett litet picknick-kalas här hemma på gården för att uppvakta lilla Atari. Det var supermysigt!

Jag som älskar att pyssla tycker att barnens kalas är mina allra roligaste höjdpunkter på året. Nu när jag har gott om tid fick jag möjlighet till att göra en våningstårta för första gången. Jag gjorde allt från grunden. Tårtbotten, jordgubbsgelé och vaniljmousse som fyllning. Sen tycker jag att pyssel kring kalaset är så himla mysigt. Just det, på tal om tårtbotten. Jag ska dela recept till er som kommer att dyka upp här i ett annat inlägg sen.

Men vi har inte firat klart än. Förutom det stora kalaset som vi har skjutit fram kommer vi att fira Atari igen med Bill och hans familj när jag åker tillbaka till Stockholm. Vilken lyx att få fira Atari många gånger! 

Grattis min älskade son 

7 kommentarer

  1. Vad tiden går fort! ? Grattis Atari! ?☀️

  2. Stort grattis till Atari på sin 1-årsdag. många kramiz<3

  3. Grattis Atari! ?

  4. Tiden går så fort och det känns overkligt. Grattis igen finaste killen. ?

  5. Jösses, det här året har verkligen sprungit fram! Grattis lilla Atari! ?

  6. Grattis på hans första bday, lilla-stora Atari!! ???? tårtan ser sååå fin och god ut, bra jobbat, Foki!!❤❤❤

  7. Vad mysigt firande ni ordnade ♡

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *