Chillin’ at our backyard

Hej på er solstrålar! 

Vårsolen ligger på och det har varit superskönt och härligt ute på dagarna. Våren är äntligen här! Även om det inte ser ut att vara vår här uppe, när det är mycket snö kvar. Men för oss är det vår. Så fort snön smälter bort blir det officiellt sommar här.

Tack för att ni har hängt kvar och hållit kontakten. Blir lika berörd varje gång jag tänker på det. Jag är evig tacksam över er fina cybervänner.

Min familj har varit så himla ivriga och förberett en massa inför barnens ankomst. Mamma röjde bort allt från vardagsrummet och gjorde ett tillfälligt lekrum åt barnen. De köpte massor med leksaker och prylar. Allt från juniorsäng, bilbarnstol till Atari, elbil, bobby cars, tågbord, rutschkana, färgpennor o.s.v. Bilbarnstol är ett måste såklart, Atari har ju vuxit ur sin babyskydd. Men resten är verkligen inte lika nödvändig. Elbilen har inte Zelda fått köra än, för att det var ju snö på marken när vi kom. Men under veckan tror jag att Zelda kan göra en premiäråk när det blir torrt på asfalten.
Min fina familj vill att barnen ska känna sig som hemma och tycker att det är roligt att vara här men de är nog föööör ivriga allihopa. Det är dock fint att se hur min familj ger barnen enormt mycket kärlek och uppmärksamhet. Mamma och pappa säger att de älskar Zelda och Atari varje dag. Fay börjar kalla sig själv för mamma nummer två och det gick så långt att hon sa hur hon känner att Zelda har kommit ut från henne, hahaha. Ok, weird. Men jag fattar, det är hennes sätt att säga hur hon älskar barnen obeskrivligt mycket.

Barnen stormtrivs här uppe. Zelda älskar älskar älskar snöskotrar. Hon pratar om dem hela tiden. Hon vill sitta och krama om snöskotern så fort hon kommer nära en. -Bjuuum bjuuum säger hon. Zelda älskar snö och frågar om vi kan göra snögubbar varje dag sen vi kom hit. Vi har även gjort pulkbackar på alla ställen vi brukar vara. Att åka pulka / snowracer (vi kallar dem för bob här uppe) är en stor hit för barnen!

I skrivande stund är jag själv i huset. Min mamma och moster är ute och promenerar med barnen. De har gjort det som deras grej nu. Varje dag är de ute några timmar med barnen så att jag kan antingen vila, tvätta håret, ta ett bad eller göra andra saker som jag behöver göra. Hur lyxigt är det inte? Vilken livskvalitet! Livet i den här stunden känns underbart just nu att jag vill strö glitter överallt jag går.

Nu vill jag höra om er dag, eller vad har ni gjort på sista tiden?

Ta hand om er än så länge så hörs vi snart. Kärlek från mig och barnen.

↑ Ni kan ni se vårt hus på andra sidan av sjön på bilden till vänster. 

26 kommentarer

 1. Följt dig i MÅNGA år och jag älskar att ”gamla fokis” är tillbaka. Positiv, glad, älskar livet. Så roligt att få följa din vardag. All lycka till dig!

 2. Vad underbart för barnen att få så mycket kärlek och möjlighet att vara ute i friska luften! Otroligt skönt för dig också, med både egentid och delat ansvar! Ta hand om dig ❤️

 3. så mysigt ni verkar ha det?❤ har bott i sydkorea sedan 2018 och har börjat plugga på en språkskola nu med online lektioner för tillfället.(tidigare pluggade jag på ett gratiscenter för utländska kvinnor men hade då bara turistvisum)

  pysslat med koreansk kalligrafi hemma också och målat söta doodle bilder med mat till matchande text?tog kalligrafi lektioner gratis tack vare centret så är väldigt mysigt att sitta med det hemma och lyssna musik/podcasts samtidigt?

  våren har börjat komma hit också äntligen, mildare väder och grönt överallt. luktar jättegott ute tack vare alla blommor??

  ta hand om er! ser framemot nästa blogginlägg? mvh läsare sedan melba tiderna 2008?❤

 4. Ingen snö här men kan bli kallt på nätterna fortfarande. Planterat om mina chilis idag.

  Det råder restriktioner så man ska inte vistas ute så mycket. I mitt trapphus bor det flera äldre så jag måste tänka hela tiden att inte ta i räcken osv. Det suger att man måste hålla sig hemma och inte kunna åka någonstans. Nu gäller restriktionerna till 31 december så jag får inte träffa familjen mer i år. Hoppas det ändras fort. Här ligger vi någon månad efter Sthlm och vi har fortfarande en uppgång. Min arbetsplats är fortsatt stängd.

  Restriktioner leder till massor av spelande. Har ju massor med spel att klara. Det går ingen nöd på mig men jag saknar min familj nåt enormt. Alla syskonbarn tillhör riskgrupper så jag chansar inte.

  Stay safe! ❤

 5. Kan ni inte tänka er att bo där nu när barnen är så små? Kanske Bill också skulle må bra att några år bo här?
  Stockholm kommer att finnas kvar.

 6. Ni verkar inte må så bra i stressiga Stockholm, hyr ut lägenheten i andra hand och provbo i Lappland ett tag❤️ Tror både du, Bill o barnen skulle må väldigt bra av det❤️

 7. Men naw, vilken sömntuta <3

 8. Åh vad fint det ser ut. Ljuvligt med all snö.

 9. Hej!
  Jag driver en kristen blogg där jag berättar om vem Gud är och hur det är att leva som kristen. Det skulle vara superkul om du ville kolla in min blogg, God bless! <3

 10. Har du hört att det ska bli en ny Twilight bok? Den kommer i slutet augusti 4 augusti :DDD

 11. Det känns jobbigt för man blir så besviken varje dag man går in här och det inte uppdaterats något. Det kan gå månader mellan inlägg. När det väl kommer ett inlägg så kan man inte bli helt glad för det heller, även om det är roligt, för då vet man att det kan dröja månader tills nästa kommer.
  Saknar att gå in här och läsa.

 12. Här är det strålande sol men lite kallt i luften. sitter för tillfället och skriver från en parkbänk med min 2 månaders kille❤️

 13. Vilken vacker natur det är däruppe!
  Har ni fortfarande snö nu i maj? Här nere i Stockholm är det en riktigt grön vår nu 🙂

 14. Tråkigt att du inte uppdaterar lika ofta.

 15. Det är snart en månad sedan du skrev. Har du slutat? Det är bra att veta eftersom det stjäl min tid att ständigt ta reda på hur du bär dig åt och hur du tänker.
  Och som ansvarsfull person tar du väl hänsyn till oss dina följare?

  1. Stjäl din tid?det är ditt eget val att gå in och kolla om hon skrivit. Gå in en gång i månaden då

   1. Jag känner samma sak. Man hoppas ju att hon ska ha uppdaterat och går in för att bli besviken hela tiden. Hade varit bättre om hon som Kenza meddelade att hon inte bloggar längre så man slipper hoppas. Eller om hon sa ”jag bloggar en gång i månaden” så man vet vad man ska ställa in sig på. Eller började uppdatera mer vanligt.
    Det finns ju faktiskt en hel del folk (som jag) som följt henne i typ tio år. Det är ju snällt att låta oss veta. Så som det ser ut nu blir bloggen mest en negativ grej.

  2. Foki har ju ett liv utanför bloggen också och en tid i livet just nu som tar mycket tid av henne. Hon bloggar då hon hinner här. Hoppas alla skulle förstå det att hon inte hinner uppdatera hela tiden fast hon kanske skulle vilja.

 16. Pia Svensson

  Du är så himla härlig <3

  Sänder alla mina tankar till er och era läsare i dessa Corona tider <3 Tillsammans kan vi klara det <3<3<3. Här är mina bästa shoppingtips under min karantän <3

  Campadre:
  https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

  Lyko:
  https://referme.to/9vACAmo

  Best secret:
  https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

  Refunder:
  http://www.refunder.se/b/Spara50

  MEMBER:
  https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355

  NI ÄR BÄST <3

  Tack för denna sida <3<3<3
  Här är min bästa hemlighet till er  Kram

 17. Mamma till 5

  Vart har du tagit vägen? Jag känner dig inte men följt dig massor av år så på något sätt blir man orolig när du försvinner. Hoppas du och familjen mår bra❤ skriv gärna en rad om du har tid

 18. Hoppas ni har det bra i norr, ser väldigt fint ut på bilderna! <3 Ser fram emot nästa inlägg!

 19. Hej, vi fattar att något är på gång.. Jag gissar att du och B ska/har/håller på att separera? Informera gärna hur du tänker fortsätta med bloggen? Frustrerande att besöka varje dag men aldrig få någon info om du lagt ner eller inte?
  Ha det bra.

  1. Tack för att du frågar. Vi alla mår bra, synd att det blir spekulationer bara för att man har inte uppdaterat på sociala medier. Vi har såklart inte gjort något än att ta hand om oss själva. Jag och Bill är inte med varandra nu, lite tokigt med Coronatiden men vi saknar varandra oerhört mycket, men snart ses vi. ❤️

 20. Hoppas ni mår ok. ❤

 21. Mår ni bra?

 22. Inga uppdateringar här eller på Instagram. Har nåt hänt er?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *