Zeldas 2 års kalas!

Här kommer bildbomb från Zeldas 2 års kalas som vi hade för henne med familjen igår.
Vi hade hela badhuset för oss själva under kalaset och lite folk började komma ungefär när kalaset var slut. Vilket var väldigt skönt och praktiskt för oss. Det är alltid mycket stök och lek på kalas. Jag som alltid är rädd att störa folk blev glad att ingen var där. Vi fick även tjejernas omklädningsrum för oss själva då det var under renovation, men de har inte påbörjat arbetet än så vi fick använda den. Tur i oturen! Men det funkade galant!

Jag och svärmor åkte till badhuset före de andra för att sätta upp ballonger. Kort därefter anlände kusinerna, de hann bada och leka ordentligt innan Zelda och Atari kom. Vi inledde kalaset med att sjunga för Zelda sedan fikade vi. När barnen var nöjda hoppade de ner i poolen igen. Sen blev det dags för presentöppningen. Zelda var så söt och såg jättemycket framemot att öppna alla presenter. Hon sa: -Wooooow, varje gång hon öppnade ett nytt paket och uppskattade alla presenter hon fick.

Tårtan och bakelserna var gudomliga! Det är en jätteduktig tjej som heter Åsa som har gjort Zeldas tårta och bakelser i år som förra året på Unicorn-kalaset. Jag har bestämt att Åsa kommer att få göra våra tårtor på alla kalas framöver om vi firar det på hemmaplan d.v.s.

Vilket lyckat kalas det blev, när jag såg hur kul barnen hade.

Grattis igen älskade Zelda. Nu märker man ordentligt att hon är två, tantrum perioden börjar nämligen smyga fram mer och mer, haha. Utöver det tycker jag att den allra roligaste perioden börjar nu. 

11 kommentarer

 1. Min första tanke var ”hur ORKAR hon fixa så fint?”…sen kom jag på att det är precis så mycket jag planerat för min egen pojkes namngivning ^^’ Tänk vad man tar sig samman för sina barn <3

  1. Haha, ja men eller hur!? Allt jag orkar just nu är allt som är runt barnen i princip kan jag säga. ??❤️ Kramar från oss till din fina familj!

 2. Ser härligt ut, och väldigt fin tårta, wow ?

  Jag provar igen, vad heter den där ”första boken om mig ” du köpt till dina barn?

  Tacksam för svar

  1. Hej fina! Tack tack snälla ??? Boken heter som sagt ”första boken om dig” av Rebén & Sjögren. Kramar massor!

 3. Var mormor, morfar o Fay också med?

  1. Nej, kändes onödigt om de ska resa ner över dan för att vara på kalas i Stockholm mitt i Corona utbrottet. Mamma sitter dessutom i karantän nu efter hemkomsten från Thailand. Hon har dock ingen symtom och vi håller tummarna att det förbli så ? Men vi ska ha ett till kalas för Zelda när vi tar oss upp till Lappland nästa helg! Kramar

 4. really nice colors!!congrats foki!!!!i love how both the kids have blue eyes!!

  1. Thank you ?⭐️?? Yeah, somehow they got light eyes. ?

 5. Så fint ni ordnat!
  Riktigt kul med kalaset på badhuset med tanke på temat ??‍♀️?

  1. Tack tack fina du! <3
   Ja eller hur! Det var så jag tänkte också!
   Kramar från oss och ta hand om dig <3

 6. Hur missade jag detta? Grattis lilla busfrö! Underbara bilder från ett kanonfint kalas ❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *