Food for my mini foodies

Jag började göra roligare mat här hemma för Zelda då jag var så desperat efter att hon hade tappat matlusten och skrek så fort hon såg mat. Dem här roliga maträtterna har inte fått Zelda att äta mer. Men maten har fått henne att sluta skrika när det var dags för mat och hon började istället utforska maten. Efter ett par veckor har hon fått tillbaka aptiten vilket är fantastiskt på alla fronter.

Från början gjorde jag det här av frustration. Men nu tycker jag att det är superkul, mest på grund av att Zelda alltid lyser upp som en sol när hon ser maten. Jag kommer att fortsätta med ”roliga mat” här hemma till barnen. Jag älskar att se hur mina barn blir glada av något jag gör för dem. Det värmer mitt hjärta så.

När jag får lite tid över kan jag visa och dela recept på hur jag gör maten till barnen. 

Jag önskar er en underbar dag finaste ni! 

12 kommentarer

 1. Du borde skriva en kokbok och beskriva hur man gör maträtter mer barnanpassade. Jag själv har en dotter som äter väldigt dåligt och sådana här lösningar kan ju hjälpa otroligt mycket om man har. Om inte annat så blir matlagningen en rolig sak att göra tillsammans med barnen.

  1. Låter som en fantastiskt kul idé! Men än så länge har jag typ noll ambitioner att göra en kokbok så jag skriver allting här i bloggen än så länge ? Haha.

   Kramar massor från mig och småttingarna!

 2. Wintersagah

  Så fint och så duktig du är! ?supermom?‍????

  1. Nu är du för snäll ??⭐️❤️ Tack snälla du! Jag gör bara så gott jag kan ⭐️ Kramar från oss!

 3. Haha, gillar rubriken på ditt inlägg. ??

  Så kul att se hur du blev inspirerad under perioden du bodde i Asien som när du var nästan vuxen och hade den här bloggen till att du idag lagar vacker mat till dina barn. Vilken resa. ?

  http://foodforfika.wordpress.com/

  1. Haha, eller hur! Mitt udda intresse kom till nytta ändå ?⭐️??? Ta hand om dig fina! Kramar från mig och barnen!

 4. Berätta hur du gör please??? superfint!

  1. Ja! Jag lovar ?❤️? Kommer att göra det under det närmsta dagarna! ⭐️

 5. Blir så orimligt glad av pastellpastan! Köper du den färdigfärgad eller kokar du med karamellfärg?

  1. Jag kokar med pastafärg! Men det går lika bra med hushållsfärg också ?⭐️ Kramar

 6. Caroline

  Jag hoppas ingen annan tar efter det här som verkligen inte behöver göra sån här mat eftersom det är inte nyttigt att ge sina barn karamellfärg/pastafärg varenda dag, Det ska man eg aldrig ge barn öht eller iallafall undvika i största möjliga mån.

 7. Det måste ta väldigt mycket tid att laga den där vacker mat :), men barnen ska säkert vara glada!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *