Zelda 2 år!

Hip hip hurraaah! 

Vilken lyckad dag! Från morgon till kväll har det varit mycket skratt, lek och en massa roligheter för vår lilla tjej. Kan fortfarande inte förstå att Zelda redan är två år… Imorse när jag tittade på min lilla sovande dotter började jag gråta, jag fick vakna upp med en tvååring idag slog det mig. Min bebis har blivit så stor. Min vackraste tjej. Är överlycklig att hon är min, att jag fick vara hennes mamma. Zelda är världens snällaste, goaste, raraste, omtänksammaste, roligaste och smartaste i mina ögon. Hur kunde vi vara så lyckligt lottade att vi fick henne? Tack Zelda för att du har gett oss många underbara minnen och höjdpunkter i livet sen du kom till oss. Minnen med dig och din lillebror är mina allra bästa minnen.

Tårtan som jag bakade igår blev supergod! Är glad att jag gjorde egen tårtbotten den här gången. Den blev såååå bra! Kommer aldrig mer att köpa färdiga bottnar nu när jag har hittat ett knep att göra fluffiga tårtbottnar. Det var som att äta fluffigt moln. Tårtan blev perfekt!
Svärmor kom också förbi en liten sväng och fikade med oss. Sen sjöng vi –Jag må hon leva, för Zelda. Hon klappade händerna och var så glad. Sen sa hon: –Bravoooo! till oss när vi hade sjungit klart för henne, haha. Sötnöten.

Våra presenter till Zelda blev succé! Lillebror älskar det också. De lekte vid mini-köket hela dagen. Till köket köpte jag kastruller, stekpannor, kakfat med kakor och bakelser, leksaksmat, teservis o.s.v. Barnen älskade det jättemycket! Alla leksaksdjur som Bill köpte kramade Zelda om innan hon radade upp dem en efter en.

Zelda blev jättetrött på kvällen efter all lek idag. Hon somnade i min famn när jag hade läst halvvägs in i hennes favorit bok. Sen fick jag ett skönt och långt bad. Den här dagen kunde inte bli bättre. Vilken glad dag vi fick!

Zelda hälsar cyber-familjen goaste tack för alla ”grattis”-hälsningar som ni hade gett henne på förra inlägget.

All kärlek till er älskade vänner, 

21 kommentarer

 1. Wintersagah

  Grattis Zelda ?

  1. Taaack och kram hälsar Zelda! <3

 2. Grattis i efterskott Zelda! ? Och omg vilken söt och fin tårta hon fick av dig. Du är så så duktig!! ☺️

  1. Lilla Zelda hälsar Tack tack för grattishälsningar <3

   Vad du är snäll vännen, haha tårtan blev klar vid midnatt när jag var tvungen att göra den medan Zelda sov 🙂

 3. Oj vad tiden går fort de känns som att de inte var längesen hon föddes! O nu är hon redan två år! Grattis?

  1. ELLER HUR! Så känns det för oss också <3 Tack tack snälla för grattis hälsningen.

   Hoppas att du och familjen mår bra. <3 Kramar från oss!

 4. Hej
  Kan du dela receptet på tårtbotten? Har en liten Luna som fyller två snart 🙂
  Mvh
  Sanna

  1. DET SKA JAG ABSOLUT GÖRA! Det kommer att bli en till tårta till Zelda inom två veckor. Då ska jag passa på att skriva ner receptet! 🙂 Kramar <3

 5. Redan två år?! Grattis till Zelda å stolta flräldrarna såklart! ? kan inte förstå hur stor hin har blivit! ?

  1. Vi kan inte förstå det själva heller. Var har tiden tagit vägen? Hon var bara en liten plutt för inte så länge sen! Kramar från oss fina du!

 6. Vad underbart!
  Vore roligt om du ville dela receptet på tårtbotten? ?
  Kramar!

 7. Stort grattis i efterskott till fina Zelda! kramiz<3

 8. Grattis. Vad söta barn ni gar. Och vad tiden går fort. kram.

 9. Och fin att titta på blev tårtan också. Men som du säger, oj vad tiden går fort. ?

  foodforfika.wordpress.com

 10. Men så fint ni har det! ^^ Jättesött när Zelda och Atari skulle öppna presenter som du delade med dig på instagram, miniköket verkar en toppenpresent! Hoppas kalaset blir fint imorgon! ♥

  1. Tack älskade Elina ?❤️ Kalaset blev toppen! Är glad att vi kunde genomföra det ?⭐️?? Hoppas att du mår bra och ta hand om dig fina!

 11. Men oj vad söt hon är ??

  Du, vad heter den där ”första boken om mig” som du köpte till dina barn?

 12. Grattis Zelda ! <3

  Finns det någon chans att man kan få recept på ditt tårtbotten? 😀
  Kram på er!

  1. Ja absolut! Jag fixar det nästa helg när jag ska göra en till tårta till Zelda igen ?❤️ Kramar!

  1. Tack tack ?? kramar från oss! ?❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *