Zelda fyller två år imorgon!

God kväll älskade cybervänner, 

Jag och Bill ska strax smyga upp från sängen för att förbereda Zeldas överraskningar inför hennes födelsedag. Idag har jag varit iväg och handlat lite bakgrejer. Sen har jag stått i köket i flera timmar och bakat. Jag har bakat macarons, gjort tårtbotten från grunden och vispade ihop frosting till tårtan. Ska fortsätta med att dekorera tårtan ikväll. Ville inte göra det när Zelda var vaken, annars blir det ju ingen överraskning.

Medan jag ska fortsätta med tårtan kommer Bill att montera ihop Zeldas mini-kök och andra grejer så tyst han kan utan att väcka barnen. Zelda älskar rollekar. Hon älskar älskar älskar att laga mat och vill alltid att man ska smaka på det hon har lagat, hon gör det på förskolan till hennes kompisar också, haha så gulligt. Sen har Bill köpt hur många olika schleich djur som helst till Zelda för att hon älskar djur och kan säga namn på alla! 

Dock är imorgon inte det stora firande. Vi kommer att fira Zelda ordentligt i helgen med familjen. I år blev det mermaid-tema på kalaset. Jag kommer att uppdatera er om kalaset sen, kommer att bli så kul!

Åh herre, min lilla bebis fyller två år redan. Eller, VÅR bebis fyller två år redan cyber-familjen! Kan ni fatta det?! 

8 kommentarer

 1. Stort grattis Zelda!!

 2. Kul att se nytt inlägg så snart igen ? hoppas det är bättre med er alla.

  Åh, vilka flitiga föräldrar ni är. Lyckost Zelda.

  Stort grattis till finaste Zelda!

  Min absoluta highlight på insta, är när jag kan få se och höra alla Zelda o Atari klipp.

  Mermaid theme huh? Blir riktigt spännande att se hur det kommer se ut i helgen, minns Unicorn temat från hennes 1 årsdag, känns som det var förra månaden. Helt sjukt vad tiden går förbi.. det gäller att ta vara på nuet mer och mer ?

  God natt, fina dej! Kram❤❤❤

 3. Stort grattis till fina Zelda!!

 4. Grattis till Zelda! ^^ ♥

 5. Hur mår ni kring allt med Corona? Ni är ju i det mest drabbade området och det har nu höjt risken till mycket hög för smittspridning även för de som inte varit i drabbade områden eller känner någon som varit det.

  1. Corona kommer finnas överallt i Sverige inte bara Stockholm folk åker runt dem stannar inte bara på ett å samma ställe .

 6. Grattis fina Zelda! ?

 7. Grattis zelda ♥️♥️♥️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *