Ensam hemma

God morgon solstrålar, 

Haha, jag vet att det är kväll nu. Men jag vaknade från en lång nap för ungefär en timme sen. Kändes som en ny dag efter 4 timmars sammanhängande sömn. Jag har inte sovit så här länge sen Juli 2019. Svärmor kom och hämtade upp Bill och barnen vid 13. Jag är ensam hemma, inte ens Baggiz är hemma. Bill tyckte att jag skulle sova ut för att jag har haft noll sömn under de senaste nätterna eftersom Atari har haft svårt med andningen.
Barnen har tyvärr blivit sjuka igen! Efter första dagen på förskolan blev Zelda sjuk. I måndags ringde förskolelärare och sa att Zelda hade hög feber. Vi fick hämta hem henne och hon har fått stanna hemma hela denna veckan. Stackarn, hon spydde, hostade och hade hög feber i dagar. Tycker så himla synd om barnen för att det var inte så länge sen de var jättesjuka med RS-viruset. Atari kom inte undan och blev smittad såklart, han klarar sig ganska bra på dagarna men på kvällarna och nätterna är det kämpigt för honom med andningen. Han vaknar och gråter hela tiden. Jag har behövt spola Ataris näsa med saltvattenspray flera gånger och använt nässug därefter för att slemmet kan vara ganska segt. Ibland har jag fått sova sittande med Atari i famnen så att han kan andas ordentligt på nätterna. Jobbigt när de små lider.

Idag har jag tagit vara på ensamtiden väl. Det första jag gjorde var att äta ordentligt i lugn och ro, sedan gick jag och la mig. Sömn och mat är första prioriteringen, nu har jag laddat rejäl med energi inför natten. Tänkt vad skönt det skulle vara om jag alltid kan göra så här alla gånger när barnen är sjuka. Men jag är tacksam att sådan här tillfällen dyker upp ibland, det uppskattas oerhört! Jag känner mig såååå trött och väntar fortfarande på att det nya året ska ge mig lite mer energi boost, men får nog vänta tills barnen blir friska igen. 🙂

Det har varit jätteskönt att få sova lite men nu saknar jag mina små. Känns konstigt att det är tyst och tomt i lägenheten, som att något fattas. Man längtar efter den där ”egentiden” när man känner sig trött, men när man väl har fått den chansen så önskar man att tiden skulle gå snabbare så att man kan vara med barnen igen. Varför känner man så här?! 

Gissa var jag sover? ↑

11 kommentarer

 1. Stackars barnen! Krya på er. ? Och skönt att du fick sova!

  1. Tack snälla för krya hälsningen ❤️? Nu mår vi mycket bättre, puuuh! Ja, verkligen. Att får sova är rena rama lyxen numera ?

   Kärlek från oss!

 2. Johanna38

  Vi hade det likadant när barnen var mindre. Mycket (allvarlig) sjukdom och minimalt med sömn för mamma. Men det blir bättre Foki ☺️. Och jag skrattade lite åt bilden på vart du sover. Känner så väl igen det där?.

  Var rädd om dig och din familj ❤️

  1. Ja, det blir bättre med tiden. Så är det ju ❤️

   Hahaha, jag hamnar oftast vid fotändan av sängen ?

   Världens största kramar till dig och familjen! ?

 3. Men stackare, krya på er Atari å Zelda! Måste vart skönt och behövligt för dig Foki att sova ut. Så mysig och kul på samma på denba sovande familje bild! ??

  1. Åh tack snälla fina ❤️ Nu mår barnen mycket bättre och Zelda gick tillbaka till förskolan i onsdags ?

   Hoppas att du mår bra! Dunder kramar från mig och min lilla familj.

 4. Vår son fick sova i babyskyddet förra veckan när förkylning ställde till det med andningen. Jag vågade inte sova samtidigt men blev skönare nätter både för mig och sonen.

  1. Visst blir man orolig för de små? ? Vi satte böcker under spjälsängen åt Atari så att den lutade lite. Men ibland sover han inte bra ändå. Han behöver helt enkelt känna lite extra trygghet ibland när han känner oro tror jag. Hoppas att det är bättre nu för er där hemma och slipper fler sjukdomar under denna vinter ❤️

 5. Var så kul förut när man hörde om ditt och Rickys liv i thailand. Ni verkade ha det så roligt.

  1. Bara för att det verkar roligt var jag inte lyckligare eller skrattar mer än så vad jag gör nu. Jag kanske är lite trött och grinig idag för att jag har inte sovit på hela natten men jag tycker i alla fall att det är inte särkilt snäll när man tar upp någon annans relation med sitt ex. Du vet inte vad jag har gått genom i den relationen, jag önskar att ingen annan tjej får uppleva det som jag har gjort

 6. Oj hoppas ni mår bättre nu. ❤

  Visst känns det konstigt att vara utan de små. När min syster och jag är på stan utan barnen så känns det fel. Vi älskar att fika ihop med barnen. Ofta hinner jag inte ens innanför dörren innan ungarna vill ha fika ?

  En kommentar till bilden. Den e klockren. Påminner om reklamen jag såg när pappan fick sova i spjälsängen ???. Jag antar du sov i Zeldas säng eller på soffan ???

  Krya på er nu! ❤❤❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *