Liten dos av lycka!

Finaste, älskade ni 

Hur har helgen varit för er? Igår träffade vi min lilla syster Fay en kort sväng över en lunch. Fay och hennes kompisar åkte färja till Riga under helgen och hade ett par timmar i Stockholm innan flyget hem. Vi tänkte äta på East först men de hade stängt under den tiden så vi gick till Riche som låg i närheten och var öppet då. Efter lunchen promenerade vi till Centralen där Fay och hennes kompis Sara tog Arlanda express vidare till flygplatsen. På vägen dit köpte vi churros, mums! Så gott! Det var evigheter sen jag åt det.

Det var supermysigt att träffa min andra halva. Jag har saknat min lillasyster oerhört mycket. Men Zelda blev nog gladast av oss alla tror jag. Varje dag brukar Zelda ringa till Fay på FaceTime, hon var lite förvirrad först när hon såg Fay utanför skärmen men åh så glad hon blev när hon fick gosa med sin mossi in real life.

När vi kramades hejdå grät jag lite inombords. Jag saknar min familj enormt mycket. Det här med avståndet är så jobbigt. Även om vi har planer på att åka upp i slutet av mars så känns det som evigheter dit. Vi har tänkt att stanna där över påsken. Ska bli så himla mysigt att fira påsk i fjällen med barnen. Det här året är barnen lite större så det kommer att gå bättre att ta med dem ut på en liten skotertur. Deras första skotertur!
Jag älskar verkligen vår lilla familjetradition på hur vi firar påsk där uppe. Ännu roligare nu när Zelda och Atari får växa upp med traditionen. Nåja, även om det känns långt bort till påsken så kommer tiden att gå jättefort. Jag kan inte fatta att vi är halvvägs in i Januari nu! Jag har inte ens hunnit med nånting? Har lite saker som jag måste göra men det ligger just nu på ”att göra lista” som bara blir bara längre och längre, haha.

Förresten, har ni några nyårslöften i år? 

6 kommentarer

 1. Vaaaa! Finns det churros i Stockholm?! Har bara ätit det i Danmark tidigare, det är ju det godaste som finns 🙂

 2. Nämen mums! Skicka på posten till mig ?
  Jag lovar att det går fort… vips så e de påsk. Tiden går så fort att man inte hinner med.

  1. Hahaha, jag cyber-skickar det ?❤️
   Eller hur! Tiden går verkligen fort, nu är vi i sista veckan av januari redan liksom.. omg!! ?

   Massor med kramar och kärlek till cyber-moster Monica från barnen. ??

   1. Monica

    Massor med kramar å kärlek tillbaks ❤

 3. Hej Foki!! Sen jag fått min son (3 månader äldre än Atarik) har jag längtat hem och saknat min familj mycket så vi funderar på att flytta dit. Har ni övervägt det? Man får ju mycket mer hus för pengarna utanför stockholm och då kan barnen få en närmare relation med mormor och moster (i mitt fall). Kram

  1. Självklart har jag det <3
   Jag förstår dig precis. Jag har tagit upp det här med Bill redan under hösten. Att vi flyttar upp tillfälligt under vår och sommar 2020. Bill ska ju studera till hösten här i Stockholm så vi söker boende här som vanligt. Jag känner att jag behöver någonstans att landa och få andas lite. Dock vill Bill inte flytta… Medan jag vill kunna utnyttja all hjälp jag kan få eftersom min mamma har själv erbjudit heltidshjälp. Känner mig så ensam ibland när jag är som tröttast, har ingen här som jag kan luta mig på. Sen saknar jag min familj enormt!

   Tycker absolut att ni ska göra det om allt funkar och är praktisk för er. Är redan avis att ni har den här möjligheten!

   Världens största kramar från mig och barnen <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *