VÄLKOMMEN 2020!

Gott nytt år finaste cyberfamiljen 

I skrivande stund sitter jag i badkaret och tar ett varmt bad för mig själv klockan halv 3 på natten. Har babymonitorn med mig till badrummet ifall Atari skulle vakna till. Och….. så vaknade han till precis när jag hade skrivit klart meningen. Fick fortsätta med det här blogginlägget 20 minuter efter att jag lyckades få honom att somna om igen, haha.

Vi kom hem från svärmor ungefär halv 1 på natten. I år firade och skålade vi inför nyåret med dem. Det har varit ett sånt perfekt firande för oss. Svärmor gjorde 3 rätters, mums! Vi hade supermysigt och skrattade massor när vi bläddrade genom gamla foton från när Bill var liten. Kvällen har varit lugnt och skönt. Första timmen på året började bra, jag känner så mycket glädje i kroppen och bra vibes inför det här året just nu.

Jag kommer inte att sakna år 2019 kan jag medge. Det året har varit som att åka på en berg och dalbana för mig. Man har liksom blandade känslor genom åkturen. Det är läskigt, jobbigt och kul på en och samma gång. Höjdpunkten under 2019 är såklart Ataris ankomst utan tvekan. Vilken lycka det är att jag fick vara mamma till en sån perfekt son. Han var mer än vad jag hade önskat och föreställt mig. Han är lika vacker som sin storasyster, Jag är världens lyckligaste att ha två underbara och fina barn.
…Men 2019 har varit kämpigt för oss måste jag erkänna. Vi fick möta en hel del motgångar och utmaningar från årets början till slut. Bland annat: min dåliga hälsa, den långa återhämtningen, Bills hälsa och nu sista veckorna av 2019 fick båda barnen RS-virus! De mår bättre nu och har fått tillbaka aptiten igen, ska återberätta sen hur allt har gått för oss här hemma.

Nu innan jag går och lägger mig vill jag bara börja året med ett varmt bad för mig själv. För att jag hoppas på att få fler varma bad för mig själv under det här året, haha. Jag vill ha fler möjligheter till att göra mer saker till mig själv, ta hand om mig själv. Jag önskar mig ett ”måbra” år med god hälsa till mig och familjen. Självklart önskar jag er god hälsa med!

Även om 2o19 har varit utmanande har jag också lärt mig massor av det som har hänt under året. Framförallt vad som är mest värdefullt och viktigast i livet. Jag som har tagit min goda hälsa för givet under alla dessa år har nu börjat uppskatta varende sekund av de dagarna som min hälsa är på topp. Jag har känt mig otroligt sårbar när min kropp och sinne inte ville samarbeta med mig. Vilken hopplöshet jag kände när jag helt plötsligt hade begränsningar med livet, med vad jag kunde göra i min vardag. Vilka stora omständigheter det medföljde för mig, jag som har varit van med att kunna lita på min hälsa.

Finaste ni, jag och min lilla familj önskar er alla ett glädjefyllt 2020! Må ni ha god hälsa, massor av lycka och kärlek under det här året. 

Hur har 2019 varit för er? 

Nytt år, nya tag nu trycker jag på reset-knappen! 

14 kommentarer

 1. Vilken härlig kväll ni haft! Tvärt om från våran då vi fick hänga på akuten flera timmar…
  god fortsättning ❤️

 2. Mitt 2019 var ett tufft år med mycket sjukhusbesök och sängläge. Men sommaren var ju helt fantastisk, så det är nog de jag kommer se tillbaka på när det kommer till år 2019.

  Gott nytt år! Hoppas 2020 blir ett härligt år. kramiz<3

 3. Eric och Smillas Farmor

  2019 har varit ett ”sisådär” år,men allt kan inte vara på topp jämt och då är det bara spotta i nävarna och ta tillvara den kraft man har eller inte har. Det viktigaste är att , så länge mina barn och barnbarn har det bra i livet är jag glad. Jag hoppas med hela mitt hjärta att ni krya på er och njut av era barn. Den tiden barnen är små ”rusar”iväg.

 4. Wintersagah

  Fina ni är? Gott nytt år! ? Mina barn är nu 18 månader, 3 år samt 4 år. Hade också en tuff period under 2:ans och 3:ans första år. Men lovar dig att det blir bättre? Det kommer säkert bli ett bättre år för er♥️ så fort barnen blir lite större och får lite samma behov så blir vardagen väldigt mycket lättare! Och när man får lite mer sömn så mår man bättre. Ta vara på er bara så ni inte tar er an för mycket nya utmaningar, utan vilar upp er ordentligt? kramar!

 5. Erics och Smillas Farmor

  2019 var ett ”sisådär” år för mig.
  Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni kryar på er och 2020 blir ett bra år.Jag vet hur det är när man är mitt i en jobbig sjukdom eller period i livet och inte har någon ”krage kvar att ta sig i”och det är mörkt.. Då är det bra att sätta sig och .se på sina barn, strunta i dammråttor och ”leksaksröra” och njuta av de små telningarna, för de är det viktigaste i livet.

 6. Gott nytt år ♥️♥️

 7. Gott Nytt År! Vilka fina bilder på er?

 8. Gott nytt år och hoppas det blir underbart och bra för dig och din familj.
  Själv hoppas jag på ett lugnare 2020 än 2019 har varit. Många utmaningar har vi haft efter flytten till vårat nya/gamla hus, men nu ser vi framåt och satsar på ett fortsatt bra liv för oss och alla andra.

 9. Gott nytt år! Förutom att det är ett nytt år har vi dessutom landat i ett helt nytt årtionde! Så sjukt att det redan är 2020. Känns som att det inte alls var längesedan det var 2020.,, kommer väl säga samma sak om 2020 när vi är inne i 2030. Usch vill inte tänka på det. Tiden går för fort.

 10. Gott nytt år Foki!
  Du är så fin och fixad trots två små barn. Hur hinner du och hur gör du?
  Känns som det bara blir en bulle av håret och osminkat för mig.

 11. Krya på er till barnen och gott 2020! <3

 12. Gott Nytt År!

 13. Ja vilket galet år. Det nya året startar riktigt illa för mig. Ett trasigt knä och ett jobbigt val som innebär flytt. Gör jag fel så påverkar det hela min framtid. Jag vet inte vad jag ska göra. Det blir fel vilket val jag än gör. Flyttar jag ut ur kommunen så har jag ingen inkomst. Blir jag kvar har jag en liten inkomst men kan inte behålla lägenheten. Kan inte byta lägenhet då jag saknar inkomst. Gah! Jag blir galen. Livrädd för att göra fel.

  När ska det bli bättre? Är trött att det alltid ska vara så illa. Hur hade ni valt? Behöver definitivt råd. Jag har inte det breda kontaktnät som alla andra har.

  Dessutom e jag chokladsugen. Blir snart galen. ?

  Kram! Gott nytt år ❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *