Zeldas första jullov, Ataris första julbord

Finaste ni, 

I fredags firade vi Zeldas allra första jullov med asiatiskt julbord! Vi tog båten in till stan och kajen som båten stannar vid är bara tre minuter gångavstånd från restaurangen. Superpraktiskt! Efter jullunchen strosade vi runt bland julbelysningar och dekorationer. Barnen hade jättestora ögon när de tittade sig runt, det var mycket som var nytt och spännande för dem. Zelda pekade på allt och sa: -Titta! Pappa titta! Mamma titta! Det är alltid roligt att komma ut lite och mysigt hade vi också.

Under helgen har vi hållit oss hemma faktiskt. Vågar inte gå ut nu helgen före julafton. Det är rena rama krigszoner i mataffärer och butiker här, haha.

I år kommer vi fira jul här i Stockholm. Förra året firade vi uppe i Lappland. Jag och Bill har som sagt kommit överens om att fira jul varannan år där uppe. Julafton i år kommer vi att ta det ganska lugnt. Zelda och Atari ska få öppna sina julklappar på morgonen här hemma. Sedan kommer vi att åka till Bills mamma vid eftermiddag och äta middag där. Den 26:e kommer vi att fira jul ordentligt med alla familjemedlemmar när Amanda (Bills syster) kommer att ha barnen hemma. Så ser våra julplaner ut i år. Hur ser era julplaner ut? 

5 kommentarer

 1. Så fint det ser ut inuti, wow! 😀

  Vi kommer fira jul här hemma den 24:e med min mormor. Ena brorsan har fått ledigt några dagar så han är med och hans fru flög in från Japan. ^^ Vi får se om min andra bror kommer – min lille brorson fick feber imorse. Han är ungefär lika gammal som Atari. 🙂 Men om han verkar ok så kommer även min andra bror med fru och så brorsonen förstås. ^^
  Den 25:e ska vi fira jul hemma hos denne andre bror för hans fru är amerikan. Hon ska förstås få fira jul på sin dag också! ^^
  Så ser årets julplaner ut här! 😀

 2. God jul önskar jag dej och din söta familj. Ta hand om varandra. Kram. ?☺

 3. åh så mysigt! Vi ska fira Jul hos min stora syster imorgon. Det brukar bli lite rörigt med 7 barn i huset, men också så otroligt roligt. Jag är super taggad på att fira Jul i år. kramiz<3

 4. Kommer fira jul här hemma med familjen bara. Mormor kommer sedan på kvällen. Dock kommer min storebror komma med två hundar och vi har redan en hund och tre katter hör hemma. Den ena hunden är dessutom valp och hans första jul. Det blir intressant!

 5. Befinner mig mitt ute på landet hos min älskade lillasyster med kass mottagning på både internet å tel. ?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *