Atari 6 månader

Som jag berättade för er tidigare fyllde Atari 6 månader för tre veckor sen. Nu blir det en supersen 6 månaders-update här, men bättre sen än aldrig. 🙂

Ataris utveckling under förra månaden har varit otroligt fascinerande för mig. Det går så himla fort för honom. Han lyckades ställa sig upp på alla fyra, gungat sig själv fram och tillbaka och tog 3-4 krypsteg på mindre än två veckor. Då hade inte han hittat rytmen till sitt krypande än men i skrivande stund har han redan lärt sig att krypa. Det går minsann superfort!
Förra månaden lärde Atari att ta sig upp från liggläge till sittläge. Han har fått mer kontroll över sin grovmotorik. Kan svänga med gåbilen och lärt sig att hitta lösningar till att navigera sig själv på ett smidigare sätt. Vi har även märkt att Atari har blivit bättre med sin finmotorik, hur han använder sina händer och plockar de leksaker som han vill ha och inte helt random som tidigare.

Under den här månaden har Atari redan hunnit lära sig massor, men det tar jag upp sen på 7 månaders-update.

Tack för att ni följer vår resa och barnens utveckling.
Kramar till er cyberfamiljen! 

4 kommentarer

  1. Grattis fina Atari! Kram

  2. Så lik bill han är! ? kraaam

  3. Wow! Det går undan. Grattis finaste Atari! ❤

  4. Grattis till Atari!
    SÅ roligt med alla utvecklingssteg, speciellt såhär i början.
    Vår minsta tjej som är 1 år och 4 månader utvecklas i en rasande takt och det är så mycket man glömt från när storasyster var lika gammal. Det spelar ingen roll hur många barn man har, dessa faser är så himla roliga att få ta del av från första parkett <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *