Adventmys

Älskade cybervänner, 

Kan ni känna att julen är nära nu? Det var ju tredje advent i söndags, vi myste här hemma och bakade pepparkakor med Zelda. Oj vad vi har bakat under de senaste veckorna, vet inte om det är på grund av julstämningen eller de mörka dagarna som inspirerat oss till att boosta upp mysfaktor ännu mer genom bakning. Vi har gjort allt från pepparkakshus, saffransbullar, muffins pepparkakor i flera omgångar och till helgen ska vi baka juliga cupcakes.

Just nu känner jag en stor lättnad att vi har gjort klart allting inför julen. Vi har skickat iväg julkort, alla julklappar är inslagna och redan handlat det som behövs inför julfirandet med familjen. Skönt att vi har varit ute i god tid ändå, så att vi slipper stressa i sista sekunden. Mysigt har det varit att planera och pysslat med allt kring julen. Nu räknar vi dagarna till julafton och Zelda ska få sitt första jullov imorgon. Vi kommer att fira detta med asiatiskt julbord!

I lördags var vi hos Magnus och Helen, vi hade Lucia/adventmys hos dem. Det var supermysigt. Zelda var så himla söt, hon lekte med alla, satte sig i allas knä och var jättesocial.

Nu ska jag och Atari fortsätta att mysa lite innan Zelda kommer hem. Jag och Atari blev sjuka sen i måndags. Zelda hann smitta oss när hon fick en förkylning med feber som varade typ över en natt. Jag fick noll sömn på måndagsnatten för att Atari blev ledsen så fort näsan täppte till, jag fick använda nässug på honom hela natten i princip. Nu mår vi bra, lite snoriga fortfarande men pigga och glada. Vilken tur! 🙂 

4 kommentarer

  1. Tänkte bara på det du skrev att du fick använda nässug hela natten, jag ringde för rådgivning om min snart 2månaders son som blivit förkyld precis som sin storebror ? men då sa de iallafall att jag skulle använda koksaltlösning för fullt men vara lite mer försiktig med nässug och bara använda det morgon och kväll, för använde man det ofta så blev det bara mer istället ?? det kände inte jag till innan så tänkte jag kunde nämna det när jag nu läste ditt inlägg ?

  2. Sötnosar ❤❤❤

  3. Gud vad skönt å vara ute i god tid , vi flyttade för 2 v sedan och har kört på stenhårt i huset för å få klart innan jul, bara få upp ally vi hade i lghten innan , finns ju massor vi vill fixa. Men fått så mycket hjälp av ubderbar släkt och vänner med målning mm.
    I helgen blir det inläggning av sill, baka lussebullar,peoparkakor ,julskinka, köttbullar och mkt annat för julbordet, har varit så stressigt.. .vi har en dotter på 1.5år med så vi vill ju göra allt lungt och sansat för henn med , med alla omställningar. Idag var jag och min älskade dotter och handlade själva i 2h! allt inför uppesittarkväll på bingo , julbord å allt vi rensat ut efter flytt ..hon var så underbar helatiden, ❤så stolt ❤Så nöjd vinka till de vi gick förbi och sa, hejhej till alla hon träffade och hjälpte mig packa i frukt och grönt i påsar. Även de vi handlat , i kassar när vi betalde. Älakar min dotter så det gör ont ! ☺️❤
    Önskar er en underbart god jul !

  4. Åh vad mysigt, och vad snabbt Atari växer. Zelda är lika gullig som vanligt. God jul och gott nytt år 2020 till dig, Foki & fina familjen! ♡♡♡

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *