Ataris första dopp i poolen!

Älskade ni, 

Hur har ni det? Mår ni bra? Vi har haft två bra veckor här hemma och passat på att njuta så mycket vi kunnat. Igår, på luciadagen spenderade vi morgonen på badhuset med barnen. Gosh, vad vi har hunnit med många roliga aktiviteter på dem här två veckorna och Bill har haft fler bra dagar än tidigare. Det är kul att se Bill med lite mer energi på dagarna, nånting måste vården ha gjort rätt ändå. Tacksam att han fick rätt vård. Annars brukar utbrändhet vara ganska dimmigt och det är fortfarande många som inte får den vården som de verkligen behöver. Jag är otroligt stolt över Bill, jag kan se på de dagarna som han inte mår bra men han kämpar och prioriterar alltid barnen i första hand. Han försöker verkligen göra sitt bästa i alla lägen, i sin egen takt. Det är bra jobbat tycker jag! Jag känner att vi är på rätt väg, även om det tar sin lilla tid. Gäller att suga i oss alla bra stunder vi kan.

Såg att någon av er undrade om Bill, vad han gjorde när jag var sjuk sist. Han tog hand om barnen såklart. Jag kunde dock se på Bill att det var extra kämpigt för honom att hinna rodda allt, även om han försökte få det att låta som att allt var under kontroll. Zelda är krävande när hon är sjuk och Atari måste också ha sin lilla uppmärksamhet. Därför tyckte jag att det skulle vara bra med en extra hand utöver Bill. Jag har svårt att tillåta mig själv att räkna med Bill numera. Allt jag vill är att han ska bli frisk, jag tillåter att saker och ting får vara på hans villkor lite grann. Sedan kompletterar jag det som vi behöver i vardagen. När jag var sjuk kändes allt så jobbigt, men nu har man redan glömt bort det. Livet med barn är så speciellt, för att man kan från ena dagen vilja gå och gräva ner sig själv under jorden och andra dagen kan man känna sig helt oövervinnelig. Igår var en sån där ”oövervinnelig” dag, Atari gjorde sitt första dopp i poolen. Han var så glad, sprattlade med benen, armarna och skrattade. Att se barnens glädje när de får uppleva något för första gången är så ovärderlig. 

5 kommentarer

  1. Låter som en toppendag ju, och vilka fina bilder! <3 Vad skönt att höra att Bill är på bättringsvägen också. <3

    1. Själv så bakade jag lussebullar igår, de blev såååå goda! ^^

  2. Det går inte att se på dig att du fått barn! Min kropp är förstörd och blir inte bättre trots att jag tränar 1 timma varje dag.

  3. Gud vad mysigt att åka på badhus, ÄLSKADE det verkligen när jag var liten!
    Massa julkramar <3

  4. De bra dagarna tar man tillvara på för de e guld värda. Idag finns det bra rehab för utbrändhet men den e tuff. Min syster klarade den inte. Det lät helt galet när hon berättade att de skulle ut å fysträna när hon knappt orkade gå 100 meter. Bra att Bill mår bättre. Han fick hjälp i tid. Det viktiga e att han tar det lugnt å lyssnar på kroppen. Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *