Trippel-firande

Hey fina ni, 

Det blev trippel-firande här hemma under helgen. Atari fyllde 6 månader i fredags och dagen innan det fyllde Baggiz 11 år. Baggiz fick inget kalas som förra året men vi firade honom med tonfisktårta och gav honom nya leksaker med kattmynta i. Samma dag som Baggiz födelsedag fyllde även bloggen heeeeela 11 år. Förra året firade jag bloggens födelsedag med er. Det var verkligen en oförglömlig dag för mig (läs om dagen från förra året här). Önskar att jag kunde träffa eller hitta på något med er varje år. Kanske med åren kommer jag att hinna träffa alla tillslut? Det vore drömmen!

Som ni vet är det en annorlunda period i mitt liv just nu. Det har ni säkert märkt genom min frånvaro. Det är inte bara bloggen som jag inte hinner med, även den sociala biten (utöver familjen) i min vardag har fallit bort lite också. Dagarna går så himla fort och jag hinner inte göra annat än att spendera min tid med barnen just nu. När barnen behöver min uppmärksamhet vill jag finnas till och när de är mysiga vill jag inte missa stunden med dem. Det är först när barnen sover som det kan bli tid till annat, om inte jag utnyttjar den tiden till att vila eller sova själv förstås.

Ni ska bara veta att jag känner mig så tacksam och glad varje gång jag kikar in här. Ni har varit så underbara som lämnat spår av glädje, pepp och stöd i bloggen. Även om det har gått dagar eller veckor som jag är borta så finns ni alltid här. Ni är mina allra bästa cybervänner, tack för att ni alltid finns vid min sida. Ni är med mig genom berg och dalbana, solsken och regn, vått och torrt, muffins och cupcakes, ost och makaroner. Ok, nu spårar det ur lite här. Jag kan ha så torr humor ibland, men jag skyller på att jag börjar känna mig lite trött just nu, haha.

Jag vet att jag säger det här hela tiden men det är värt att påminna er igen ifall ni skulle hinna glömma bort det. Ni ska bara veta hur mycket jag uppskattar er. Tack för världens bästa cyber-vänskapen. Jag önskar att få vara er vän flera år till! Er vänskap är ovärderlig för mig. 

Gosiga godnatt-kramar! 

Baggiz blev glad över sin tonfisktårta som han glufsade i blixtsnabbt och Zelda överlycklig av att få smaka lite av varje på alla bakerlser. 

4 kommentarer

  1. Jag har läst bloggen i säkert ungefär tio år (så sjukt egentligen!). Jag har heller aldrig glömt bort att läsa bloggen under en lång period eller så vad jag kan minnas. Kommer troligtvis fortsätta läsa din blogg så länge som du har den! Har ju hängt med från att du gick på gymnasiet till att du nu har två barn så jag tänker inte helt plötsligt sluta läsa haha. Trogen läsare här! Läser inte alls många andra bloggar heller.

  2. Grattis till allihopa! Kram 🌸

  3. Kikar in varje dag 💖 spelar ingen roll om du varit borta en vecka, måste kika in för att se om du lagt ut något 💖💖 Din träff förra året var ju magisk! Älskade att träffa dig, Zelda och alla tjejer! Lever fortfarande på den dagen 😍

  4. Gud va fint skrivet. 💕

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *