Trippel-firande

Hey fina ni, 

Det blev trippel-firande här hemma under helgen. Atari fyllde 6 månader i fredags och dagen innan det fyllde Baggiz 11 år. Baggiz fick inget kalas som förra året men vi firade honom med tonfisktårta och gav honom nya leksaker med kattmynta i. Samma dag som Baggiz födelsedag fyllde även bloggen heeeeela 11 år. Förra året firade jag bloggens födelsedag med er. Det var verkligen en oförglömlig dag för mig (läs om dagen från förra året här). Önskar att jag kunde träffa eller hitta på något med er varje år. Kanske med åren kommer jag att hinna träffa alla tillslut? Det vore drömmen!

Som ni vet är det en annorlunda period i mitt liv just nu. Det har ni säkert märkt genom min frånvaro. Det är inte bara bloggen som jag inte hinner med, även den sociala biten (utöver familjen) i min vardag har fallit bort lite också. Dagarna går så himla fort och jag hinner inte göra annat än att spendera min tid med barnen just nu. När barnen behöver min uppmärksamhet vill jag finnas till och när de är mysiga vill jag inte missa stunden med dem. Det är först när barnen sover som det kan bli tid till annat, om inte jag utnyttjar den tiden till att vila eller sova själv förstås.

Ni ska bara veta att jag känner mig så tacksam och glad varje gång jag kikar in här. Ni har varit så underbara som lämnat spår av glädje, pepp och stöd i bloggen. Även om det har gått dagar eller veckor som jag är borta så finns ni alltid här. Ni är mina allra bästa cybervänner, tack för att ni alltid finns vid min sida. Ni är med mig genom berg och dalbana, solsken och regn, vått och torrt, muffins och cupcakes, ost och makaroner. Ok, nu spårar det ur lite här. Jag kan ha så torr humor ibland, men jag skyller på att jag börjar känna mig lite trött just nu, haha.

Jag vet att jag säger det här hela tiden men det är värt att påminna er igen ifall ni skulle hinna glömma bort det. Ni ska bara veta hur mycket jag uppskattar er. Tack för världens bästa cyber-vänskapen. Jag önskar att få vara er vän flera år till! Er vänskap är ovärderlig för mig. 

Gosiga godnatt-kramar! 

Baggiz blev glad över sin tonfisktårta som han glufsade i blixtsnabbt och Zelda överlycklig av att få smaka lite av varje på alla bakerlser. 

13 kommentarer

 1. Jag har läst bloggen i säkert ungefär tio år (så sjukt egentligen!). Jag har heller aldrig glömt bort att läsa bloggen under en lång period eller så vad jag kan minnas. Kommer troligtvis fortsätta läsa din blogg så länge som du har den! Har ju hängt med från att du gick på gymnasiet till att du nu har två barn så jag tänker inte helt plötsligt sluta läsa haha. Trogen läsare här! Läser inte alls många andra bloggar heller.

 2. Grattis till allihopa! Kram ?

 3. Kikar in varje dag ? spelar ingen roll om du varit borta en vecka, måste kika in för att se om du lagt ut något ?? Din träff förra året var ju magisk! Älskade att träffa dig, Zelda och alla tjejer! Lever fortfarande på den dagen ?

 4. Gud va fint skrivet. ?

 5. Aaaw, grattis till bloggen och lilla fluffiga Baggiz. Har såklart saknat dina mer frekventa blogg inlägg, fast jag förstår dig helt och hållet i och med din familj situation.

  Jo, precis som Sandra hade skrivit.. mysigaste läsarträffen ever.. super trevligt folk och superb mat..helt sjukt att det gått så snabbt. Är det verkligen 1 år redan?! Lite skrämmande samtidigt, därför anser jag att det är mycket viktigare att njuta av nuet, sniffa in dina barns huvuden och ge dem din värdefulla attention. Ha absolut inget dåligt samvete för vår skull.

  Det är ju DU och ingen annan, som väljer att dela med dig av DITT liv.

  Bloggen får lida lite, men roligt att du skriver lite här då och då, så man vet att du mår bra. Tur att jag kan följa dig och finaste barnen på insta iaf.

  Trevlig helg till dig och familjen, bästa Foki! Snart är det jul ..ho-ho-ho
  ^_^ ♡♡♡

 6. Krama Baggiz extra mycket. ♥️ Å sen grattis till Atari. Tiden går fort. Tänk att bloggen funnits i så många år. Oroa dig inte om du inte hinner med bloggen. Det finns fler dagar.

  Krama familjen från mig ♥️

 7. Förstår att det kan vara lite mycket i perioder, men gillar att kika in här lite då och då. Du har en så härlig energi på bloggen! Stor kram till dig

 8. Klart du har mycket att stå i med två små barn och annat! Ta det lugnt, vi kommer finnas kvar här i tio år till och kanske mer! ^^ Grattis till alla tre! ;D

 9. Jag kikar också in här då och då och har gjort det i alla år. Är det nu 11 år, shit vad tiden gått fort.
  Kämpa på och hoppas verkligen att Bill får rätt hjälp nu där han är.

 10. ❤❤❤❤

 11. Grattis till alla ♥️
  Du är en sån fin människa. Tack för alla dessa år!

 12. Har ni provat att barf;a baggiz? 😀 du kanske har fått den frågan förr, men jag har min katt på barf-kost och hon mår så himla bra av det <3 blir bara nyfiken pga crazy cat lady haha

 13. Så tråkigt när man bara läser två bloggar och båda har inte skrivit något sedan 4-5 december. xD

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *