Vår lilla Halloween (bildbomb)

Finaste, älskade ni, 

Hur mår ni? Det var ju halloween förra veckan och vi har firat högtiden här hemma med barnen. Mys deluxe!

På halloweendagen (torsdag) hade vi pumpa skärning här hemma. Barnen fick klä ut sig till små pumpor och vi gjorde ett tappert försök med att fota barnens första halloween-kort där vi ville ha med alla TRE barn på samma bild, dock lyckades vi inte få med Baggiz som jag berättade tidigare. Att fota barn och husdjur tillsammans måste nog vara det svåraste som finns. Vilken utmaning det är. Men ett par söta kort fick vi på Zelda och Atari i alla fall. Jag ska skriva ut korten och sätta de i Zeldas och Ataris bok som jag kommer att ge till dem när de blir vuxna. Ataris allra första halloween och Zeldas första halloween med lillebror. 

På fredag hade förskolan eget halloween firade och barnen fick klä ut sig. Jag tog fram Zelda elefantdräkt som hon fick av sin mormor när vi var i Thailand sist. Atari fick ha på sig Zeldas gamla halloweenkläder från förra året. Oj vad de blev söta, jag och Bill turades om att pussa på barnen tusen gånger. Vi skrattade och gosade på barnen. Man vill ju bara äta upp dem!

Jag sa till Bill att jag vill lämna och hämta Zelda på förskolan den dagen. Vill inte missa alla söta utklädda mini människor. Jag dog av söthet när jag gick in i klassrummet där alla barn satt. Halloween har plötsligt blivit roligare för oss, haha.

Under helgen i väntan på att lek och bus barnen skulle komma och knacka på dörren gjorde jag och Zelda enkla halloween-snacks. Zelda satt och slickade på alla godsaker hon hade framför sig som vanligt. Hela halloweenhelgen har vi verkligen maxat myset här hemma. Jag som älskar högtider tidigare älskar högtider ännu mer nu med barn.

Nog om Halloween. Jag lääääängtaaaar sååå mycket till julafton nu! Går runt och sjunger jullåtar här hemma redan, haha. Låten som jag nynnar till just just just nu i skrivande stund är Winter wonderland”Är jag tidig eller tänker ni också på att julen är nära nu?  😀

6 kommentarer

  1. Längtar så mycket till december och jul!!!

  2. Åh så mysig bilder! Själv firar vi inte halloween utan brukar bara ta det lugnt så jag är mer taggad på julen. kramiz<3

  3. Wintersagah

    Så fina är ni?? kramar♥️

  4. Jag är ett julmonster, så jag är nog ännu värre. Har redan bakat lussebullar och börjat smyga in pynt… typ bytt ut gardinerna i vardagsrummet mot röda i sammet. Haha! Min svärmor säger att man ska ta ut alla vinster i förskott, för om något går dåligt har man varit glad ändå och jag tänker – varför inte ta ut högtider lite i förskott, blir något kasst så har man firat ändå! 🙂

  5. Julen har alltid varit min favorit högtid!!

  6. Men gud så sött, haha! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *