Höstnaglar

-I samarbete med Le Mini Macaron-

Yey! Jag hann måla naglarna en snabbis när Atari låg och sov under dagen. När jag måste göra allt i blixtfart numera är naglarna inte målade med precision. Men jag kände en sån stor glädje när naglarna var klara, jag kunde inte låta bli att le när jag såg färg och mönster på naglarna. De blev ju så himla söta!

Jag valde färgen ”Pinot Noir” ur Le Mini Macarons kollektion den här gången. Tycker att färgen passar höstbladen som är kvar lite grann på träden och nu under halloween högtiden.

Hehe, den torkade blombladen på långfingret är inte så praktiskt att ha egentligen. Men jag tyckte att den skulle passa fin och lite sådär kreativ för bilden. Jag skulle lätt kunna behålla blombladen på om jag skulle ut på någon halloweenfest under helgen. Men nu ska jag vara hemma och ta hand om barnen så den åkte av direkt. 😛

Gellack från Le Mini Macaron finns att köpa på Åhlens och Lyko

-I samarbete med Le Mini Macaron-

7 kommentarer

 1. Wow ? Har saknat dina naglar-inlägg!

 2. Wow vad snygga naglarna va! har ingen aning vad Le Mini Macaron är för något men såå snyggt blev det.

  1. Le macaron är ett nagellacksmärke?

 3. Nice ? Snart lär du dig bläckfisk metoden (som alla mammor lär sig med tiden)… dvs måla naglar, hålla i barnen, laga mat å städa samtidigt
  ??

  Slog mig en tanke att det e snart 1 år sen vi sågs. Tiden har bara rusat iväg. Kommer aldrig glömma det. Hoppas kunna bjuda tillbaka nån gång. ❤

 4. Wow, vad fina naglar. Jag har oxå saknat dina nagelinlägg ?

 5. Vilken härlig färg!! ♥

 6. Flashback från när din blogg, 10 år sedan. 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *