Happy Halloween!

Mina älskade, små pumpor önskar er alla en glad halloween! Baggiz skulle egentligen vara med i bilden men han blev lite rädd för dödskallen i bakgrunden och höll sig undan, hehe.

Brukar ni fira den här högtiden? Nu har vi börjat fira halloween lite mer här hemma p.g.a. barnen. Atari är inte så stor än men Zelda har börjat uppskatta pyssel kring högtiderna. Hon var så nyfiken och tyckte att det var jättekul när vi satte upp dekorationerna här hemma, kände och studerade på allt vi tog fram. När Zelda såg skeletthanden sa hon: –HAND! Jag är så fascinerad över hur många ord hon kan säga. Vissa ord trodde vi inte på att Zelda vet vad det är eller kan men så överraskar hon oss och säger saker när vi minst anar det.

Imorgon ska jag och Zelda baka halloweensnacks. Bakning är också en stor hit för Zeldas. Jag tror mest på grund av att hon kan äta godsakerna under tiden vi bakar, haha.

Återigen, glad halloween älskade ni, 

4 kommentarer

 1. Glad halloween! Barnen är så söta. Hahaha Atari ?

 2. Glad Halloween!
  Så söt bild! Kommer klä mina framtida barn sådär absolut haha <3

 3. Gullungar ❤

  Än så länge sitter småttingarna fint på bilderna men vänta bara… ???

  Ägnade kvällen till att spela online. Nice att hitta vänner i hela världen. Om allt går som det ska åker vi till USA om 1,5 år när min bror fyller 40. Mycket hinner ju hända innan dess. Då ska jag även träffa en online kompis när jag ändå är i delstaten intill. Man ska hålla drömmar vid liv. Alltid.

  Kram! ❤

 4. hjärtis

  Wow, älskar halloween, minns verkligen när jag var liten och gick bus eller godis! Hur kan båda dina barn ha blå ögon? Är det med genmodifiering?

  kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *