Mitt födelsedagsfirande

Finaste, underbaraste ni, 

Ödmjukaste tack för alla grattis. Igår firade jag dagen med min älskade lilla familj och det blev lyckat. Jag fick allt och lite till än vad jag hade önskat mig på min födelsedag.

Vi klädde upp Atari till mini Bruce Wayne och Zelda i en söt klänning. Bill vet att jag älskar skaldjur och tog mig till det närmaste skaldjursstället. Vi hade planer på att äta nedanför oss vid vattnet egentligen men någon hade abonnerat hela restaurangen igår. Barnen sov på vägen till restaurangen och vaknade när maten serverades. Barnen var oerhört snälla och tålmodiga under hela middagen, vilket var sällsynt. När det var dags att åka hem såg vi på barnen hur de började känna sig otåliga, bra timing blev det med allting. Det är verkligen superlyxigt som småbarnsföräldrar att kunna sitta och äta i lugn och ro på en restaurang. Man lär sig att uppskatta de små sakerna som man kan unna sig i vardagen oerhört mycket under småbarnsåren. När vi kom hem från middag somnade barnen ganska tidigt. Jag och Bill passade på att se en film, Bill såg hela filmen men jag somnade med mitt huvud på hans knä 20 minuter in i filmen, haha.

På tal om att unna sig. Jag berättade ju för er vad jag önskade mig i födelsedagspresent. En dag med egentid för mig själv här hemma så att jag i lugn och ro kan sortera garderoben och liknande. Min önskan om att få egentid gick i uppfyllelse men jag fick inte vara hemma! Bill och svärmor ska lämna av mig på en spaanläggning imorgon. Bill tycker inte att jag ska spendera min egentid med att städa och greja här hemma. Han vill att jag ska ta hand om mig själv och tänka på mig själv för en gång skull. Jag började gråta när jag fick höra vad jag fick i födelsedagspresent av Bill. Jag vet inte varför det blev så emotionellt. Kanske på grund av att detta var inte riktigt det jag ville? Eller var det mer än vad jag önskade mig? Fick också dåligt samvete av tanken med att lämna barnen för att gå på spa men jag känner mig tacksam och oerhört glad över den här möjligheten. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga… men en sak är jag säker på. Jag kommer att utnyttja den här tiden som jag fick väl. Tid enligt mig de värdefullaste som man kan få. Jag kommer att ta med mina studieböcker (läser ekonomi nu och planerar att läsa MBA efter det) och datorn för att hinna göra det som jag måste göra för mig själv. När jag blir mindre stressad över mina måsten mår jag såklart bättre i själen. Jag ser spaanläggningen mer som ett nytt miljöombyte bara.

Jag önskar er all kärlek i världen och tack för att ni finns i mitt liv. Har haft jättedåligt samvete över att jag inte kunnat svara era kommentarer och kommunicera med er genom kommentarsfälten, mailen, Instagram, DM o.s.v. Imorgon kommer jag definitivt att prioritera och lägga en del av min egentid till er med. För att jag värdesätter verkligen vår relation. Ni är utan tvekan de bästa cybervänner som man kan ha! 

18 kommentarer

 1. Vilken tid brukar era barn lägga sig för natten?

  1. Vanligtvis vid 20:00-20:30. 🙂 Nu somnar Atari först och Zelda därefter. Kramar

 2. Du ska ta vara på den tid du har och unna dig själv det du har. Inte behöver du priotera bloggen om du inte orkar eller hinner förstår om du inte alltid svarar.

  1. Jag vet att ni förstår, det ör verkligen det bästa med er. Ni har alltid tålamod och förståelse för hur läget ser ut. Vill ändå göra mitt bästa när tillfällen ges. 🙂

   Hoppas att allt är väl med dig fina du!
   Kramar massor <3

   1. Cecilia

    Allting är okej här❤ min man är bara sjuk men det blir säkert bättre snart!

 3. Vilken resturang var detta? ?

  1. Urban Deli <3

 4. Finaste Foki… hur ska du hinna svara på alla kommentarer? Jag vet ju att du läser dem ❤

  Att vara på spa mår både kropp å själ bra av. Du samlar energi och har mer energi till att vara med din fina familj. Det vinner man på i längden.

  Grattis i efterskott. Har haft några dåliga dagar och missade din födelsedag. Förlåt. Hoppas du får en fin dag ?

  1. Finaste du, <3

   Jo, jag läste det. Har velat skriva till dig så många gånger. Jag läste vad som hade hänt och beklagar verkligen. Blev både ledsen och arg av det beslutet som de hade tagit. Usch, det är så orättvis. Hur kan systemet vara så dåligt? Vad är lösningen nu? Jag förstår att det måste ha tagit på dig både fysisk och mentalt. Skickar dig massor cyber-styrkor och hoppas att det ser ljusare ut snart. Om jag hade något att erbjuda nu skulle jag lätt anställa dig. Finns hur många uppgifter som helst som jag vet att du lätt skulle klara av, även om man har funktionsnedsättning.
   Försök att hålla din positivitet uppe. De arbetsgivarna som är rätt för dig kommer att se genom din underbara personlighet och drivet som ligger bakom.

   Jag försöker alltid läsa ALLA kommentarer, men det finns så lite tid att svara efter att jag har postat iväg ett inlägg t.ex. Barnen behöver mig och tusen saker som behöver göras. Önskar att det finns mer tid. Som du redan vet, mitt läge är som det är just nu. Försöker fortfarande hitta rutiner och komma in i vardagen med barn och min man som behöver extra stöd. 🙂

   Varmaste kramar till dig, jag tänker på dig! <3

   1. Monica

    Tack! ❤❤❤

    Krama finaste familjen från mig.

 5. Grattis i efterskott!
  Lite nyfiken på hur du tänker med kläder på barnen. Kan du tänka dig att klä Atari i rosa, och skulle det i så fall vara något ”pojkigt” rosa, eller skulle han kunna ha tex spetsar och volanger? Jag tycker själv att det är svårt att avgöra. Att låta barnen själva välja är något som en del föräldrar gör, men ska man då låta dem göra det, om man märker att de vid en viss ålder börjar klä sig precis som kompisarna för att inte bli retade, fast de tidigare har tyckt om något helt annat?

 6. Det slår mig varje gång du postar en bild på Atari, han är verkligen en liten miniBill! <3

  1. Jag tänker det samma varje gång! 🙂

 7. Hej finaste Foki. Jag läste lite om din graviditetsdepression och kan känna igen mig mycket i det du skriver. Var vände du dig för att få hjälp? Jag har kontaktat både bvc och mvc som säger att dem inte kan hjälpa mig med denna typ av depression.
  många kramar <33

  1. Hej det är viktigt du tar hjälp konstigt dem sa dem inte kan hjälpa, googla mer? Och kontakta annars annan vård typ vårdcentral

  2. Vah? Är det sant? Sa dem så? Det var MVC som gav mig remiss till psykologen. Jag tycker att du kan ta kontakt med vårdscentralen och höra med dem där i så fall om du inte får hjälp från MVC. Det bästa är om du kan få hjälp av en psykolog som är specialiserad för gravida som jag har fått. Men börja ta kontakt med en psykolog, så kommer de att göra en utvärdering på hur de kan hjälpa dig på det bästa sättet. Jag undrar vilken landsting du bor i? Hur kan vården vara så annorlunda?

   Må bättre snart! Jag och familjen skickar dig en stor kram. <3 <3

 8. Stort grattis i efterskott!

 9. Vilken fin dag! Stort grattis i efterskott ♡
  Här fyller både jag och pappa år på samma dag, vår yngsta dotter två dagar efter oss och vår äldsta dotter fyller om om en månad. Sen väntar vi en lillebror/lillasyster som kommer i början på januari ♡♡♡

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *