Toppen dag

Glad fredagskväll älskade cybervänner, 

Har ni haft en bra fredag? Är ni laddade inför helgen? Idag har både jag och Bill haft en toppen dag.
Vid förmiddag var vi till BVC med lilla Atari på 4 månaders kontrollen, lillen växer på fantastiskt bra. Efter BVC besöket tog jag bussen till stan med Atari. Vi promenerade under solskenet genom Gamla stan, vidare till Drottninggatan och ner till Hötorget. I stan såg jag hur ungdomarna gick runt med skyltar som stod: Skolstrejk för klimatet. Underbart att se hur mycket Greta Thunberg har gjort ett sånt stort intryck. Greta må vara ung men har ack så stor inflytande över både vuxna, ungdomar och barn världen över. Jag beundrar verkligen henne och säger bara -Heja Greta! Kan inte låta bli att tänka hur stolta hennes föräldrar måste vara över henne, jag skulle vara det om hon var mitt barn, haha.

Sedan hade jag ett möte i stan vid 13:00 med Le Mini Macaron samtidigt som Bill mötte en kille som var intresserad av att ta över hans företag. Min älskling kommer att fokusera på det han verkligen älskar och må bra av, SKÖNT! Jag tog med mig Atari och Bill tog med sig Zelda till sitt möte. Jag kan tycka att det är ganska mysigt att få komma iväg och spendera lite kvalitetstid en stund under dagen med ett av barnet ibland.

När vi kom hem lekte vi tillsammans med barnen. Sedan lagade jag middag. Hela familjen satt runt matbordet och åt tillsammans. Atari fick sitta bredvid oss i sin bumbo. Efter middag nattade jag Atari. Kort därefter nattade Bill Zelda. När barnen somnade vid 8 satt jag och Bill på soffan och spelade ett spel tillsammans. Nu ska jag läsa lite nyheter sen ska jag gå och lägga mig. En vanlig, lugn och alldeles härlig dag! 

Världens största kramar till er! 

1 kommentar

  1. Hej. Vart är din sjal ifrån? 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *