Öppna förskolan och sjuka igen

Hej älskade ni, 

Igår var jag med Atari till öppna förskolan. Det var supermysigt! Tanken var att jag skulle ta med Zelda dit men hon har gått och blivit sjuk igen! Typisk att hon alltid blir sjuk varje gång vi bestämmer oss för att testa öppna förskolan. Jag skojar inte!

Det började med att Bill kände sig lite småsjuk. Sen smittade han Zelda under helgen och idag ser jag på lilla Atari att han har blivit sjuk han med. Som tur är har inte jag blivit smittad …än. Men jag tar mediciner som förebygger förkylningen och äter en massa c-vitaminer. Hoppas att jag klarar mig från att bli sjuk den här gången. Inte kul om jag skulle bli sjuk igen, jag som nyligen blev frisk från en förkylning förra veckan. Min hosta har inte ens gått bort ännu. Läkaren som jag träffade förra veckan för att mäta mina lungor förklarade för mig att astman kan hålla igång hostan från förkylningen lite längre än normalt.
För er som har missat, jag fick svårastma under graviditeten. Vi trodde att den skulle försvinna efter förlossningen men jag har den fortfarande märkte jag främst under förkylningen, fysiska ansträngningar eller när känner mig stressad. I skrivande stund är jag på väg till Karolinska Sjukhuset för ännu mer uppföljning och nästa månad har jag inbokad läkartid för att kontrollera astman igen. Vi kommer att göra fler tester om jag har andra allergier som har försämrat mitt tillstånd så att jag kan få rätt behandling och mediciner för det. Nåja, det kommer att gå bra! 🙂

Hur är läget med er? Vad gör ni idag fina ni? 

7 kommentarer

 1. Här är det bra!
  Varit på öppna förskolan idag på förmiddagen 🙂

 2. Typiskt när man har barn i öppna förskolan. De blir sjuka ofta. Förkylning e ett elände om man har astma.

  Själv gör jag äppelmos. Hittade lite vildäpplen så nu puttrar de fint i grytan här ? Tanken e att jag ska till familjen i helgen om allt går som de ska. Väntar på en utbetalning som det ej e bestämt datum på. Drygt. Får väl smyga på tåget å låtsas att jag e en katt ???

  Krya på er nu! ❤

 3. Försöker klura ut var caféet i föregående inlägg e nånstans. Tänkte bjuda min syster när jag får råd ? kakorna ser så goda ut. Men de e viktigt att du har en frizon från oss oxå. Kan ju alltid förvarna om man ska dit så du inte känner dig jagad ❤❤❤

 4. Krya på er allihopa. ?

 5. Det går nu jette mycket förkylning och som är långvarigt. Har haft det själv och i min familj. Vi blev friska först efter en månad? hoppas ni blir friska ni med!❤

 6. Jag har också astma och är också förkyld just nu. Alla symptom förutom hostan har släppt. Jag brukar alltid hosta i minst en månad. Har fått som råd av min läkare att använda inhalatorn extra mycket vid sådana behov. Bricanyl gör susen! Krya på dig!

 7. Ät Zink tillskott, förebygger bättre mot förkylning än c vitamin. Tips…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *