Hur vi firade Bill

Jag ville bli den första som gratulera Bill så när klockan slog vid midnatt skyndade jag mig att sjunga ”jag må han leva” för honom. Sedan kröp vi ner i sängen och gosade ner oss bredvid barnen tillsammans.

När vi vaknade på morgonen kunde jag inte erbjuda Bill frukost i sängen som jag brukar. Det är alltid fullt upp med barnen så fort man öppnar ögonen på morgonen numera, haha. Men Bill visste att jag skulle ta honom till stan för en Afternoon tea efter det skulle hans mamma och hennes man komma till oss och äta middag. En lugn födelsedag skulle det bli

Snällt och försiktigt frågade jag Bill om han kunde gå iväg och köpa toalettpapper som var slut och att vi behöver lite bullar till fika efter middag med hans mamma. När Bill gick ut från dörren tog jag Atari i bärselen och hämtade upp tårta och blommor till honom så att han kunde komma hem och bli överraskad av dem. Jag vet att Bill inte hade höga förväntningar på hans födelsedagsfirande när vi har fullt upp med barnen. Men jag vill ändå ge honom det lilla jag kan. Klart att han ska ha tårtor och blommor, man fyller år bara en gång om året. Till present fick Bill uppgraderingskit och filament till hans 3D skrivare som jag gav till honom förra året. Glad födelsedagskille hade vi här hemma igår. 

6 kommentarer

  1. Va mysigt ni ser ut att ha de? vilket cafe fikade ni på? Vill också gå dit, ser jättemysigt ut!

  2. Wow! Mysigt ❤ Det blev en fin överraskning ?

    Oj så mycket gott. Yammi!

  3. Ser trevligt ut 🙂 hoppas ni har haft det roligt. <3

  4. Vilken underbar person du är! Grattis till Bill!

  5. Åh vad mysigt! Stort grattis till Bill! 😀

  6. Åh vad mysigt ? Kika gärna in hos mig, kram❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *