Grattis på din dag älskling!

Min bästa vän, min kärlek, pappa till mina barn fyller år idag! 

Min älskling, du förtjänar att bli firad varje dag men idag har vi fått fira dig lite extra och det har varit en stor glädje för oss. Jag och barnen är lyckligt lottade att ha dig i vårt liv. Vilken lycka det är att just du blev pappa till mina barn, du gör verkligen världens bästa jobb som pappa. Den kärleken du ger oss genom berg och dalar är helt obeskrivligt. Hur trött du än är, vilken situation du än befinner dig i sätter du alltid barnens glädje i första hand.
Du är en sån underbar förebild till barnen. Du är nog en av de få människor som jag känner med en sån hög moral. Du är snäll, godhjärtad, omtänksam och givmild. Du är min gosigaste mysgubbe! Jag kan se redan nu hur barnen har tagit efter dig. Speciellt Zelda som alltid är så fin med sin lillebror.

I love you to infinity and beyond, som du brukar säga till mig! Grattis på din dag! 

3 kommentarer

  1. Grattis! Du skiner som en solstråle med småttingarna.

    Ha en bra dag min finaste cyberfamilj ❤❤❤

  2. Grattis! Kram!

  3. Så fiint! Jag började nästan böla ??

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *