Tillfrisknar

Hey finaste ni,  

Under helgen började jag äntligen känna mig pigg och kry men har hostan kvar. Jobbigt att min förkylning hållit i sig i två veckor. Under sjukveckorna orkade jag inte göra mer än att bara ta hand om barnen. Jag gick runt i min tracksuit eller pyjamas med otvättat hår hela dagarna. Nu när jag har småbarn har jag inte den möjligheten att ”vila” mig frisk när jag blir sjuk, haha. Det är kanske därför förkylningen håller i sig lite längre?

Vi har bara myst på här hemma. När barnen sov middag under dagen tog jag och Bill vår lilla paus på soffan. Vi kramade om varandra och blundade en lång stund. Vilken energiboost vi får av varandra genom att stanna upp och krama om varandra lite till och från.

Den här helgen har varit en ganska intensiv helg för mig. Min morbror kom inte med på planet till Thailand under helgen. Anledningen var att det stod mammas namn på hans biljett. Trots att det står hans namn på bokningsbekräftelse, klart och tydligt. Vi förstod inte hur det kan bli ett sånt misstag i flygbolagets system. De kunde inte åtgärda problemet och fixa honom en ny biljett på plats heller, för att det var en söndag. WHAT?! Min morbror stod där på flygplatsen helt förtvivlad, hungrig, kunde varken svenska eller engelska och visste inte var han skulle ta vägen. De andra som reste med honom fick springa till gaten i sista sekunden för att hinna med planet och hans fru som inte ville lämna honom. Stackarn, hon kunde inte sova på hela natten. Min morbror kände sig så ensam och rädd i ett främmande land under en sån sårbar situation. Trots det sa han till mig att det var tur att det blev han som fick problem med biljetten och inte dem andra. Att han under ett sånt läge tänkte på andra, så himla omtänksam. 

Som tur är bor vi i Stockholm. Så fort vi fick höra om situationen hämtade vi hit morbror direkt. Jag fick honom att slappna av, vi gick ner och åt middag på restaurangen vid vattnet och fiskade vid piren. Min morbror älskar att fiska. På kvällen fick han sova på hotellet i närheten av oss så att han får en god natts sömn.
Igår åkte jag tillbaka med morbror till flygplatsen och det löste sig med biljetten och han fick komma iväg.

Tråkigt att det strulade till sig med biljetten men jag blev ändå lite glad att min morbror fick chans att komma och hälsa på oss. Att vi fick lite kvalitetstid tillsammans.

Har ni har en bra helg fina ni? 

6 kommentarer

 1. Åh, stackaren! Påminner mig om en stackars man på en flygplats som desperat sprang åt alla håll och letade efter sin gate, jag tänkte att han måste vara nära att missa sitt flyg. Jag hoppas han hann med sitt flyg, men om inte så skulle han kanske klara sig ändå för han kunde engelska (minns hans ”oh god!!” medan han sprang… stackarn).
  Skönt att höra att du mår bättre! ♥

 2. Jobbig situation. Tur att ni bor i Stockholm så han kunde umgås med er. Det e definitivt bekvämare att sova i en mjuk säng än på en bänk på flygplatsen.

  Det finns ju så mycket kärlek i din familj så man blir varm inombords ❤

  Krya på dig nu ❤

 3. Men shit vilken hemsk resa han fick, alltså inte okej att det går till på det viset, de ska väl kunna se det på sina skärmar, bokningen och ändra enkelt tycker man. Jag hoppas innerligt att ni inte fick betala extra för att få den nya biljetten, utan att de fick stå för biljettändringen. Sen hoppas jag att ni begär skadestånd/ersättning för besväret!

  Vad fint och vilken tur att du var där i Stockholm så att du enkelt kunde hämta upp han.
  kram fina

 4. Krya på dig och tur att allt löste sig med din morbror!? Själv ligger jag hemma med ont i halsen, usch.

 5. Charlotte

  Foki du verkar ha världens största hjärta ❤️

 6. Hej! Behöver du en bra film att se såhär en fredagskväll? Kolla då in min blogg och kategorin serie/filmtips där det finns hur mycket bra tips som helst! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *