Zelda 1 år och 6 månader

Idag blev Zelda 1 år och 6 månader. Alltså, om ynka 6 månader fyller hon 2 år! Hjälp! Jag älskar att se min lilla dotter växa och utvecklas. Alla stora milstolpar hon tar är otroligt spännande men jag vill samtidigt bara stanna tiden.
Zelda är i en rolig ålder nu tycker jag. Hon upptäcker och lär sig mycket nytt under den här perioden. Hon testar gärna sig fram med att skruva, vrida, pilla, trycka eller dra i saker för att se hur den fungerar. Zelda kan lägga träpussel med figurer och klura ut olika typer av pussel själv. Hon bygger legos och staplar klossar. Zelda kan säga flera ord och snappar upp nya varje dag. Vissa ord kan Zelda uttalade så väl men det finns några ord som låter supersött när hon säger dem. T.ex. ordet ”groda” som hon säger ”doda” istället. Åh, det är så sött att man smälter… Zelda kan peka på bokstäverna i böcker och kan säga namnet på några bokstäver i alfabetet. Hon försöker räkna från 1 till 10 men kan bara säga ett, sex, sju, nio och tio än så länge. Nu härmar Zelda gärna det vi säger och vi måste vara försiktiga med språket, haha. Zelda är ett sånt charmtroll, man kanske alltid tycker det om sitt eget barn men hon är sååå rar. Hon är supersnäll och försiktig med lillebror. Hon är artig också. Hon säger alltid tack och erbjuder gärna det hon äter eller ha i handen. När Zelda äter det jag har lagat tittar hon alltid på mig och säger: -Mmmmmmmmmmmmm GOTT! Snacka om motivation för mig att vilja laga mat till henne varje dag.

Jag älskar min dotter så mycket att det gör ont. Sitter här och ler när jag skriver om henne. Jag är verkligen lyckligt lottad att ha Zelda som min dotter. Tack för att du valde mig som din mamma älskade bebis. 

7 kommentarer

  1. Grattis sötnos. Oj vad tiden går fort ❤

  2. Hon är så söt. Jättefin. Kram.

  3. Grattis Zelda! Så fin! ❤️

  4. Helt otrolig att Zelda och Atari har fått så ljusa ögon!❤️ Starka gener har din man!

  5. Grattis till lilla stora Zelda och till stolta föräldrarna såklart, vad snabbt tiden har gått!

  6. Zelda är ju så söt <3

  7. Så fina bilder 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *