Att få vakna upp med dem jag älskar

Solstrålar 

Hur mår ni? Tack snälla för att ni delade med er av era erfarenheter om utbrändhet. Jag känner igen många tecken som ni beskrev på Bill och vi har även fått information om att det kan ta minst 1 år innan Bill känner sig helt återställt igen. Igår var Bill hos rehabkoordinator och de hjälpte honom med att sätta upp en rehabiliteringsplanNu i början vill dem att Bill ska försöka unna sig själv 15 minuters promenad varje dag. Fokusera på en dag i taget, lite varje dag och finna lycka i det lilla i vardagen.

Vi har så mycket i vårt liv som vi uppskattar och är tacksamma över. Genom att bara få vakna upp med barnen ger en sån stor lycka och glädje. Zelda är alltid den som vaknar först varje morgon och väcker oss genom att viska försiktigt. Sen går hon över till lillebror och säger: –Häääy. Zelda är så söt och man vill bara äta upp henne!
Atari är alltid glad han med när han vaknar. Han börjar alltid morgonen med skratt. Vilket härligt sätt det är att vakna på egentligen och glädjen från barnen smittar verkligen av sig.

Vi önskar er alla en underbar dag! 

4 kommentarer

  1. De här bilderna var det gulligaste jag sett <3

  2. Vill bara säga att när stress skadat hjärnan så kan det ta 7-10år innan hjärnan är helt läkt. Självklart går det att leva normalt långt innan dess, men det kan hönda att Bill kommer känna av att han är lite mer känslig under den tiden. Jätte viktigt att han vet om det så att han fortsätter att va försiktig även när han kan börja jobba igen. Att va utmattad är nästan en livsstil.

    Styrkekramar till er båda. Ta hand om varandra ordentligt ❤️

  3. Låt det ta den tid de tar men lyssna på kroppens signaler ❤

    Lilla sötnos ❤❤❤ tänk att få vakna upp med 2 små sötnosar. Vilken glädje.

  4. Så sött! Han är väldigt lik sin pappa. Jag har en 5-veckors som alltid vaknar skrikande, hoppas han blir lite gladare på morgnarna snart ?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *