Atari 3 månader

Lilla älskade Atari har hunnit bli 3 månader. Förutom att han har vuxit som bara den har han utvecklats enormt mycket på en månad.

På Ataris 3 månaders dag var vi på BVC och gjorde tillväxtkontroll med honom. Vi kunde inte tro våra ögon när vi såg på vågen att han då vägde 7,8 kg. Enligt kurvan är han lite överviktig men vår fina sköterska på BVC sa att det är bra att han har mycket hull nu av bröstmjölken. Baby-fetma från bröstmjölken förebygger framtida fetma tydligen.

Jag och Bill är lite förvånade över att Atari är så stabil för att vara liten. En vecka innan Ataris 3 månaders dag provade jag att sätta honom i bumbo, för att han har under en tid försökt att trycka från sig ryggen när han sitter i babysittern eller när han sitter i mitt knä. Första gången jag satte ner honom blev han så himla glad, när han insåg att han satt själv. Han skattade och tyckte att det var jättekul. Men jag vågar dock inte låta honom sitta mer än 2 minuter åt gången för att man vet inte hur det är med skelettet när de är så små. Men som ett litet lek har han fått använda bumbo när storasyster sitter och leker bredvid. Atari har också börjat åla sig runt i sängen nu. Lägger vi honom på huvudändan av sängen kan vi hitta honom på fotändan efter ett tag, haha. 

Nu har Atari börjat öppna sina händer för att greppa eller ta på saker. Tidigare boxade han på saker. Han jollrar mer och det riktiga skrattljudet har äntligen trätt fram. Det är så himla kul att följa Ataris utveckling och man blir så förvånad hur olika det är från barn till barn, det är så fascinerande tycker jag. 

5 kommentarer

  1. Han börjar bli lik Zelda nu <3 Kurvan är ju bara ett verktyg. Tycker inte man kan säga att så små barn är överviktiga. Båda mina har varit rejäla med men alltid följt sina egna kurvor. Ni har perfekta och underbart söta barn <3

  2. Grattis fina Atari! ?

  3. Han liknar bill otroligt mycket!?

  4. Grattis lilla sötnos ❤

  5. Grattis, grattis!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *