Sista MVC kontroll

Finaste cybervänner, 

Hur har helgen varit för er? Vi har varit till Nickelvikens naturreservat med svärmor i lördags. Sedan anslutande svärfar och hans fru oss. De hade allsång på Nickelviken den dagen. Vi köpte fika från caféet och satte oss på en filt lite längre bort från scenen för Ataris skull. Man vet aldrig hur känsliga bebisar är för högt konsertljud. Zelda sprang runt och lekte. Vi blev så glada av att se hur social Zelda är med andra barn, hur hon vill leka och vara med andra. Hon försökte vid någon tillfälle bjuda barnen på kakor som hon gick runt och åt på, haha. Lilla sötkorven.
Igår var Zelda hos sin farmor under ett par timmar. Jag passade på att städa och sortera bort alla kläder som barnen hade vuxit ur. Av den lilla tiden Zelda var över hos farmor har vi fått mycket gjort. Då insåg vi verkligen hur mycket tid ETT barn kan ta.

Idag har jag gjort mitt sista besök hos MVC. Jag var på återkontroll bara, de ville kolla att allt är ok och har funkat bra sen förlossningen o.s.v. Vilken speciell känsla det är när jag insåg att jag kommer inte att besöka MVC något mer. Efter att jag har varit där i flera omgångar under 9 månaders tid med glädje och tårar. Nu är jag liksom klar, nu har jag gjort det.
Allt såg ok ut förresten, jag kan fortfarande känna att det är lite ömt när jag tar på såret men det gör inte ont. Såret har läkt jättefint och allt ser bra ut förövrigt.

Har alla kommit tillbaka från semestern än? Har barnen gått tillbaka till skolan?  

Min klänning i bilden köpte jag från ZARA i Bangkok.
Zeldas väst och tröja är också från ZARA.
Leopardbyxa köpte Fay till Zelda från Lindex.
Zeldas skomodell är en AIR MAX MOTION 2 för baby. 

Det var förresten Bill som klädde på Zelda. Lite mix & match blev det, haha.

12 kommentarer

 1. Har väl alltid ”semester” när man e sjuk. Nåja dålig humor som vanligt. Nej för mig blir det att försöka jobba 100% direkt. Ingen mjukstart alls. Af vill skriva ut mig igen fick jag besked om idag för de har slut på pengar så jag får ingen hjälp alls. Så nu e de panik på riktigt. Vet inte hur jag ska få de å funka när jag inte fixar min vardag. Det var så enkelt förr när jag åtminstone kunde jobba. Man gick dit, gjorde allt, fick lön, tog semester osv.

  Ja tänk vad dina knoddar växer. Helt otroligt. Glad att du mår bra nu för du fick det riktigt tufft ett tag. Hoppas morgondagen har något nytt att erbjuda.

  Kram! ❤

 2. Vet att det kanske kan vara ett känsligt ämne.. Men du gjorde kejsarsnitt? Kan du inte visa hur såret ser ut?
  Man vet ju själv att kejsarsnitt kanske kan bli aktuellt nästa gång man får fler barn (för man vet ju aldrig hur nästa graviditet ser ut). Men har sån rädsla för att det är okänt, ska man gå med ett stort synligt ärr över hela magen sen?

 3. Hur kommer det sig att båda barnen fick blåa/gröna(ej mörkbruna) ögon? Har ni mixtrat något genetiskt för jag är själv asiat och har nästan aldrig sett det! Ibland har ju ena barnet, men båda har! Du har säkert fått den frågan några gånger men är så nyfiken:)

  1. Barnens pappa har ju blåa ögon.

   1. Även om pappan har blåa ögon så är det ovanligt att barnen blir blåögda då det bruna pigmentet är starkare.

   2. Cecilia

    Ida. Mina barns pappa har blåa ögon och jag mörk bruna. Vår dotter har bruna ögon som jag och vår son helt blåa. Och vi har inte mixtrat något utan dom har natuligt sina egenskaper våra barn.?

 4. Alexandra

  Hej, kommer du att sluta blogga? väldigt låg uppdatering här

 5. Hoppas ni mår bra ❤

 6. Två veckor sedan man fick en uppdatering…

 7. Hoppas allt är bra och att ni njuter av småbarnstiden, den går så fort. Vi är alla nyfikna på eran vardag men jag har full förståelse när det gäller mängden inlägg du gör.
  Min sommar har varit mixad och ingen riktig ledighet, men så blev livet efter att jag fick Myelit.
  Men jag har börjat som syslöjdslärare deltid så jag är tillbaka i skolans värld. Spännande då den här skolan tidigare bussat barnen till slöjden, nu får jag starta med att ordna i salen, köpa in allt som behövs och trixa lite med nya mönster och beskrivningar, lite efter barnens önskemål. Vill att dom ska vara med mera och att inte alla ska tvingas att göra samma sak.
  Sen har jag mitt företag men ingen större tillverkning av mig längre utan mera materiel.
  Ha nu en underbar höst och jag ser fram emot nästa inlägg.
  Pia

 8. Linda Tenshi

  Hejsan, finaste Foki-san! <3
  Hoppas inget tråkigt hänt dig/er. :-/ Oavsett, ta hand om dig och massor med kramar och kärlek!! Tänker på dig. <3 🙂

  M.v.h. Linda Tenshi.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *