Sommarminnen med familjen

Finaste cybervänner, 

Vilka underbara sommarminnen jag fick av att vara hemma i Lappland med min lilla familj. Zelda har blivit så fäst vid mina föräldrar och Fay. Det var jättekonstigt att se hur Zelda för första gången inte valde att springa till mig först. Om Fay eller pappa var i närheten valde hon hellre att springa mot dem. Jag var inte Zeldas förstahandsval längre. Första gången kändes det som ett litet stick i hjärtat, som att Zelda hade ersatt mig. Sen blev jag superglad när jag insåg att Zelda har hittat fler trygghet än bara mig och Bill. Såååå stort!

Det har verkligen varit guld värt att få vara hemma ett tag. Förutom alla underbara stunder som vi har haft tillsammans kände jag mig tacksam att vi var många som kunde leka och hjälpas åt med att ta hand om barnen. Vad mycket glädje och skratt som barnen har tillfört med. Mina kusiner och moster har kommit över och hälsat på varje dag. Vi har haft besök från vänner och familjen mer än tidigare. Det är verkligen något magiskt med småbarn. De dra till sig folk som man annars träffas eller umgås med alldeles för sällan.

Många av Zeldas och Ataris stora framsteg hände under tiden vi var i Lappland. Zelda sa bl.a. moster (mosthiiii) för första gången. Fay blev överlycklig, hon skrattade och grät. Något som också gjorde Fay lika glad var när hon fick sin billeverans, Fay köpte en ny bil till sig själv. Zelda var iväg med mormor och morfar till Luleå och hämtade upp bilen. Hon fick också prova att trycka på alla knappar hon kunde komma åt. Det var kul!

Det var så himla mysigt att se hur min familj öste kärlek på barnen, kramade dem, pussade dem och sa ordet: ”-Jag älskar dig” till barnen varje dag. Mamma vet att Zelda älskar att åka vagn så hon gick ut med Zelda flera gånger om dagen vilket Zelda älskar. Barnen har fått jättemycket uppmärksamhet av alla. Zelda hade så många lekkompisar som hon kunde springa runt med på gården. Som hon kunde visa alla fina stenar hon hade hittat, som hon kunde ta med till jordgubbslandet och plocka jordgubbar med. Zelda luktade typ jordgubbar vaaaaarje dag.

Alla dagar uppe i Lappland var lika fantastiska. Förutom bilresan till IKEA då, haha. Zelda var åksjuk och barnen grät samtidigt. Usch, de långa bilresorna är inte så populära hos barnen kan jag säga. Tycker så synd om lilla Zelda som spyr varje gång vi åker bil. Men flygresorna gick bra! Båda barnen har varit så duktiga.

Sommaren är inte slut än, i alla fall inte här i Stockholm. Vi hinner samla på oss fler underbara sommarminnen. När vi åkte från Lappland var det faktiskt höst där uppe att jag fick ha på mig höstkappan. Vilka klimatskillnader det är trots att man bor i samma land.

Hur har sommaren varit för er hittills? Vad var höjdpunkten? Berätta!  

För er som undrade vad det var för två blonda ungar på bilderna. Kommer ni ihåg Astrid och Isak? Zelda bonuskusiner är det! 

9 kommentarer

 1. Åh så mysigt! Ser verkligen idylliskt ut<3 På fotot från flygplatsen häromdagen har du på dig en beige kappa, var är den ifrån? Den är så fin!

 2. Foki! Jag skrev för en tid sedan till dig om råd, gällande karriär då jag har en funktionsnedsättning, nedsatt arbetsförmåga medför stresskänslighet som innebär att jag kan inte klara av ett vanligt jobb. Men för ett par månader sedan fick min sius, som hjälper mig i mitt arbetssökande tag på min nuvarande chef. Han var villig ge mig en chans och en praktik. Dock gav jag honom ett krav, om allt fungerar som det ska så ville jag ha en anställning direkt efter och efter en tid nu har jag fått en fast anställning. Snart jobbat ett halvår. Som jag har slitit för att få och behålla detta arbete. Så svar på din fråga, eftersom det inte var någon träning under min semester, kände jag att jag jobbade hellre ,gör mer nytta på jobbet än ligga hemma två veckor och nu har tre veckor gått. Så jag hoppas att vi kan komma iväg på en långresa i vinter i stället. Men äntligen accepterar människor mig, ser mig för den person jag är och vet vad jag kan bidra med på en arbetsplats. Så mitt liv går ut på att arbeta på denna icabutik och träna boxning, det var ännu ett krav för att jag ska orka arbeta. Att jag får ha torsdagar till boxning för att orka och för att det gör mig till en bättre människa.

 3. Min sommar slutade på ett överraskade sätt ? ?
  Läs denna artikel så förstår ni ?

  https://www.expressen.se/gt/linda-32-trodde-hon-hade-mensvark-fodde-barn/

  1. Men jisses. Grattis till lilla sötnosen ❤ Finare överraskning kan man inte få ?

  2. Oj, grattis! Men en nyfiken fråga, magen växer ju väldigt mycket under nio månader, misstänkte du inte något där? Och kände du inga sparkar eller så? ?

 4. Så mysigt ni har haft det. Barnen e ju så söta ❤❤❤

 5. Jag har inte gjort nåntiiiiing den här sommaren och det behövde jag! Så jag har bara umgåtts med familjen, hjälpt mamma med trädgårdsarbete och gått på konserter. ^^

 6. Så idylliskt! ? Måste vara ljuvligt för barnen, och för er! ❤️

 7. Jag har inte kommenterat på ett tag, tänkte det var dax nu igen.

  Jag fick 3 sköna veckor, var bara hemma här i Sthlm. Lunchade med Jim, min mamma och lillsyrran Thuy, på ställen som jag inte hade varit på och sånt. Super mysigt.

  Provlagade också olika nya recept hemma, sträckkollade på massa olika serier och filmer på både HBO och Netflix, de dagar det var 29-30 grader, håller helt med dig att 24-25 är mer lagom.

  Sedan firade jag 5 års jubileum på Klarna (4/8), med en saftig, hembakad morotskaka med limefrosting och limesocker, som mitt kära jobbteam på 10 pers fick smaka på, en grå måndag =)

  älskar verkligen mitt jobb och speciellt gör mina kollegor alltid så jag gillar mitt jobb ännu mera, hehe.

  På andra jobbveckan efter semestern… imorgon kommer Skandia fastigheter bjuda alla oss som jobbar i byggnaden på glass, bara för att förlänga sommarkänslan.

  Härliga bilder på dig och din familj. Gillade de unicorn muggarna.. så fina ?

  Godnatt, bästa Foki? kram❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *