Tillbaka i Stockholm

Finaste ni, 

Vi är som sagt tillbaka i Stockholm nu. Det var så härligt att kliva in i vår lilla lägenhet efter att vi har varit borta länge. Bill hade städat och fixat så himla fint här hemma innan han åkte upp till oss. Man blir extra glad att komma till ett städat hem på något sätt. Samma känsla får jag också när jag kliver in i mammas hus. Vilken lycka det är att kunna ha flera hem som jag kan känna den tryggheten som ett hem ska känna.

På tal om hem, jag berättade för er tidigare att Bill skulle på en lägenhetsvisning utan mig för någon vecka sen. En femma på 130 kvm. Dock tyckte Bill att området inte kändes helt katt- och barnvänligt när de håller på att bygga för fullt i området. Det fanns varken grönska eller skog som Baggiz kunde hänga i närheten. Vi hade planer på att gå på en annan visning nu till helgen, en lägenhet som ligger i vårt drömområde. När vi kom hem såg vi att efter de hade deras första visning flög budgivningen iväg och låg över vår budget. Men vi fortsätter att söka, när vi minst anar det kan vi helt plötsligt stå där i det perfekta hemmet.
Ni har rätt att barnen inte behöver stora ytor nu när de är så små, jag ska försöka att stressa ner. Tack för att ni påminde mig på vad som egentligen är viktigast. Ni är så himla kloka. Världens bästa cybervänner är ni!

Ni ska bara veta hur jag och barnen har saknat er massor! Hoppas att ni har haft en lika härlig och underbar sommar som vi har haft. Att ni har fått koppla av och haft många offline dagar från internet och sociala medier där ni kan njuta av de fina dagarna ordentligt.

Ha en underbar helg, nu ska jag klicka hem lite mat.
Goaste kramar på er! 

2 kommentarer

  1. Vill ni bo i stan? Inte i ett litet hus utanför? ❤️❤️

  2. Ja för en 5:a får du nog räkna med 4-7 miljoner plus avgift. Var noga med att välja område till både barn å Baggiz för en del hatar att katter springer lösa.

    Var rädda om er nu

    Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *