Gröna lund med barnen

Igår spenderade vi dagen på Gröna Lund med barnen. Zelda har saknat sina kusiner massor. Vilken lycka det var för barnen när de fick ses igen. På en månad hinner det som sagt hända väldigt mycket med våra små. Atari har förändrats utseendemässigt och blivit mycket större och tyngre sen sist vi sågs. Zelda har fått lite längre hår och vuxit på längden, hon har dessutom lärt sig många nya, roliga färdigheter. Hon vinkar och säger hej för att hälsa, gör slängpussar, när hon inte vill byta blöja eller äta mer kan hon vifta med pekfingret och säger: -Nej nej nej nej. Zelda har dessutom lärt sig många nya ord och namn på folk. Här går det undan!

Jag älskar att spendera tid och göra roliga aktiviteter med barnen, som att gå på Gröna Lund till exempel. Barnen fick åka vilka (barn)karuseller de ville och hur många gånger de själva önskade. De fick äta vad de ville, sockervadd, glass, snacks, slush och ja allt de ville. Så länge de orkade äta, haha. Igår fick de verkligen en sån dag där de kunde gå loss. Vad lyckliga och glada de var men jag var nog det gladaste barnet i gänget! 

4 kommentarer

  1. Wow! Vilken toppendag ? Barnen har de kul ser jag. När jag var liten ville jag äta sockervadd men fick inte. Testat i vuxen ålder å jag avskyr det ? Håller mig till popcorn.

    En glad överraskning var att min syster å 3 syskonbarn skulle titta förbi hemma hos mig några timmar igår när de skulle till Stockholm å lämna 2 av syskonbarnen. Men de blev så sena så de sov över hos mig. Allt var kaos här hemma ? Men vi hade det roligt. Träffar min syster och 1 syskonbarn i morgon när de åker hem. Längtar så. ❤

    Saknar även min fina cyberfamilj ❤

    Kram!

  2. Härliga bilder och så söta barn! Och Atari är verkligen lik Bill ?

  3. Åh så mysigt och kul! 😀 Vart är klänningen ifrån? Så fiin 😀 <3

  4. Vilka härliga bilder. ♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *