Samma lekplats för 20 år sen

Älskade ni, 

Hur mår ni? Hoppas att allt är prima med er. Att livet känns härligt och underbart just nu!

Förr förra helgen tog jag med lilla Zelda och Atari till samma lekplats som jag växte upp lekte i varje sommar när jag bodde i Jokkmokk. Så många vackra barndomsminnen jag har från lekplatsen. Jag kommer ihåg alla roliga lekar vi hittade på, hur vi tog fart och åkte ner för alla rutschkanor, hur vi sprang och skrattade högt bland lekställningarna. Blev lite sentimental att se Zelda leka på samma lekplats som jag fick några av mina allra finaste barndomsminnen från.
Hemma har vi kvar min och Fays gossedjur som förmodligen är äldre än 20 år. Mamma tog också fram våra pikachu-handdukar till barnen som jag och Fay älskade så mycket när vi var små. Jag och Fay använde handdukarna tills vi växte ur dem kommer jag ihåg. Min mamma har verkligen sparat allt och tagit hand om våra gamla grejer väl. Fick tårar i ögonen när jag såg hur barnen har fått använda och leka med det som jag och lillasyster har gjort en gång i tiden. Det är ju så himla många minnen i varje gossedjur och saker som man själv har haft. Därför uppskattar jag lite extra när barnen får ärva något än att få nya saker. 

Bill har varit här en vecka redan, imorgon är det dags för oss att återvända till Stockholm. En månad hemma i Lappland kändes som 1 vecka för mig. Vi har haft så kul och mysigt med familjen. Jag har verkligen tagit vara på tiden här vaaaaarje dag. Vilken underbart vacker sommar vi har fått av att vara här uppe. Nu ska jag fortsätta att umgås, vi ses igen när vi är tillbaka i Stockholm!

Ha en fortsatt underbar dag älskade ni,

Moster Evvi 

6 kommentarer

  1. Åh vilken känsla kan jag tänka mig! ? Nu har inte jag barn men ibland blir jag otroligt nostalgisk när jag går förbi vissa områden där jag hängde som barn/ungdom.

  2. Just den där känslan e ju lite speciell att få dela med sig av den glädje man kände som barn. Eftersom jag inte har egna knoddar så får jag dela den med syskonbarnen istället.

    Kram! ❤

  3. underbara bilder!!

  4. Jag hade helt glömt bort att ni var bortresta! Haha

  5. fina bilder

  6. Susanna Axelsson

    Fina bilder ?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *