Atari 2 månader

Atari fyllde två månader för tre dagar sen. Jag bakade tårta och fick fira honom samtidigt som min morbror som fyllde år samma dag. Så snabbt tiden går och vad mycket Atari har utvecklats på en sån kort tid! Trots att vi redan har gått genom det här med Zelda är vi ändå förvånade hur fort allting går.

Som jag berättade tidigare började Atari le medvetet och följa med blicken redan 1-2 dagar efter han fyllde en månad. Nu jollrar han och skrattar också! Fast inte ”hahaha”-skratt än. Första bebisskratt är mer som pipande ljud typ, haha. Atari är verkligen en glad liten bebis och det är alltid garanterat att han ler åt en när man tittar honom i ögonen och pratar med honom, så himla söt. Atari är mer vaken nu än tidigare och mer nyfiken såklart, han sträcker gärna handen efter leksaker som sitter på babysittern när han sitter där. Nu när han ligger på magläge kan han lyfta upp huvudet och kikar runt som ingenting! 

En rolig grej, Atari har använt samma blöjstorlek som sin storasyster sen fyra veckor tillbaka och har klädstorlek 68 i dagsläge! Han växer ikapp Zelda väldigt fort och har bara stigit i viktkurvan.

12 kommentarer

 1. Fina bilder! Atari är väldigt söt, och lik dig ser man att han är också!

  1. Åh, tack snälla <3 Båda jag och Atari blev glada av komplimangen!

   Kramar massor från oss!

 2. Så himla spännande att de kan va så olika! Min son är 11mån och har stl 68 ?

 3. stort grattis!!!
  vad snabbt tiden går, kan inte förstå att du är tvåbarnsmamma!
  kram

 4. Sötnos! Grattis Atari!

 5. Åh så söt han är! Han är ju jättelik Bill!! 😀
  Massa kramar <3

 6. Fina bilder! Jag minns att när Zelda var liten så skulle du pröva babypotting. Gjorde du det? Och i så fall, hur gick det? Är själv gravid och funderar på att testa ?

 7. Redan? Grattis Atari! Hoppas du inte tycker denna frågan blir tjatig, men.. Vad har han för ögonfärg? ?

 8. Grattis sötis ❤

 9. Grattis til Atari och din family ?

 10. Fattar att du har mycket att göra o prioritera men saknar att läsa dina inlägg lite mer ofta! Det var som att läsa en spännande tidning o en liten guldglimt i vardagen. Med det sagt så stressa inte dig att skriva mer, ville mest skriva att dina inlägg är uppskattade ?♥️o är ju självklart fortfarande roligt att läsa de när de kommer! Du skriver ju rätt långt när du väl skriver vilket är uppskattat.

 11. Vill bara skicka massor av kramar till er å hoppas allt e bra. Saknar er
  ❤❤❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *