Grillpicknick på bakgården

Älskade cybervänner, 

Hur har ni det i värmen? Vi har haft som varmast över 30 grader här uppe i norr under de senaste dagarna. Bill sa att det var lika varmt i Stockholm. Såg på väderkartan att det är varmt över hela landet just nu. Najs! Men jag föredrar dock när temperaturen är under 30 grader, 23-24 grader varmt är alldeles lagom. Vilken temperatur föredrar ni? 

Jag kände mig frisk redan igår, har lite hosta kvar men är mycket piggare nu. Kroppen känns inte sådär slö som tidigare. Tur att förkylningen inte höll i sig så länge.
Zelda är fortfarande förkyld men mår lite bättre nu än innan, dock mycket snor. Trots att Zelda är sjuk har hon väldigt mycket energi, mycket spring i benen och leker hela dagarna. Ingen förstår hur hon orkar. Är glad att Zelda inte är lika ledsen eller vaknar upp på nätterna och spyr något mer, som under de första dagarna av hennes 
förkylning. Haha, min mamma har inte fått sova något och var helt slut på dagarna. Zelda har börjat få tillbaka sin aptit nu också vilket är bra! Tack snälla för alla krya-hälsningar som ni har lämnat här i bloggen. Ni är så omtänksamma och fina. Åh vad sårbar man känner sig när man blir störtsjuk och måste ta hand om barnen samtidigt. Tur att det inte är långvarig och man överlever! 😉 

Igår fick jag njuta av vardagen med familjen ordentligt. Vi hade grillpicknick på bakgården och myste med barnen. Mamma och pappa hade verkligen fullt upp med barnbarnen och de såg så himlans lyckliga ut. När jag tittade på mamma och pappa med mina barn tänkte jag: -Vilken tur mina barn har som har världens bästa mormor och morfar som älskar dem mer än allt annat. Om mina föräldrar kunde skulle dem utan tvekan ge mina barn stjärnor och månen. Jag är oerhört tacksam och lycklig. 

Tar hand om er fina ni och glöm inte att dricka mycket vatten i värmem! God natt! 

Zelda plockar jordgubbar med mormor och morfar. 

På menyn blev det grillade lax och mandelpotatis.

Zelda har faktiskt en matchande pyjamas med lillebror! 

På upptäcksfärd med morfar.

17 kommentarer

 1. Vilka härliga bilder!

 2. Åh vilka mysiga bilder! Jag tycker också 23-24 är en lagom temperatur. kramiz<3

 3. Madeleine

  Du verkar verkligen ha världens finaste familj Foki både på insidan och utsidan! Skönt att ni börjar må bättre! Det ser ut som paradiset där uppe ju, jag förstår verkligen varför du får hemlängtan 🙂

 4. Gud vad härligt ni har det! ? Jag ÄLSKAR värmen som är nu och njuter till fullo. Kram

 5. Jag hatar värmen. Förutom att det är varmt ute så är det otroligt varmt här inne då vi bara har fläktar och ingen AC. Längtar tills det blir 20-25 igen! Förstår fortfarande inte hur jag överlevde förra sommaren haha. Jag har aldrig varit någon som tycker om värme så 30 grader är för mycket!!

  1. V Hej. Nej jag fattar ej hur jag orkade med värmen bättre föra året. Detta året är jag helt färdig.

 6. Det ser ut som att jordgubbar är Zeldas favoritfrukt nästan haha! I några bilder nu har man sett henne med jordgubbar. ?

 7. Hej. Jag själv fick migrän Tre dagar och det var jättejobbigt. Tycker det räcker med 22-23 grader. Stor kram till dej och din söta familj.

 8. Har alltid varit en höstmänniska och tycker om temperaturer under 15 grader. Är rädd för insekter, ormar och fiskmåsar. Får även migrän oftare i värmen. Skulle dock inte säga att jag hatar sommar men är rädd för dessa drastiska värmeböljor. I vilket fall, vilka härliga bilder!

 9. Jag älskar när det är 30-40 grader hahah. Alla tycker jag är galen men jag älskar sommar och när det är riktigt varmt

 10. Vad fint ni verkar ha det i sommarvärmen 😀

 11. Jag ska snart till Grekland 😀 Då kommer det vara runt 30

 12. Oj vad Zelda har vuxit! Jag föredrar värme när man har möjlighet att vara vid stranden och bada osv. Men tycker de är otroligt jobbigt när de är varmt inne, speciellt på nätterna!

 13. Ser härligt ut 😀 Jag föredrar nog när det är runt 25 grader, över 30 grader blir liiite för varmt haha.

 14. Wow! Fantastisk natur. Underbara bilder ni har lyckats ta ?

  Värmen drog å nu e de kallt ute. Burr!

  Kram!

 15. Vad fint det är där uppe! Jag föredrar runt 16-18 grader. Är verkligen ingen sommar människa och den hettan som varit har verkligen varit extremt jobbig för mig.

 16. Vad vacker din mamma är 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *