Grät av trötthet

Älskade cybervänner, 

Jag har gått och blivit förkyld under helgen. När vi var på barnkalas i lördags kände jag hur förkylningen smög sig fram. Tråkigt nog har jag smittat Zelda också. Olägligt att vara sjuk nu. Det är bara jag och mamma som är hemma på dagarna. Även om jag har känt mig trött, yr, febrig med all denna hosta och snor får jag ingen vila, jag måste orka och vara uppe på benen. Eftersom jag ammar och lilla Atari äter med jämna mellanrum. Han sover sällan numera och behöver jättemycket underhållning på dagarna. När Zelda är sjuk behöver hon även extra uppmärksamhet från sin mamma. Eftersom Fay jobbar från måndag till onsdag kommer hon hit imorgon kväll först. Det hade kanske varit annorlunda om Fay skulle vara här. Då har jag säkert den möjligheten att bara få sitta still i 10 minuter för att vila lite.

Jag kände mig så himla trött igår när jag låg i sängen efter att både barnen hade somnat klockan 12 på natten. Innan det hade Atari ont i magen och grät i en hel timme. Alltså, fem minuter av bebisgråt kan kännas som evigheter, kan ni tänka er en hel timme?! Jag blev så tagen. Sen var lilla Zelda lite grinig mot slutet av kvällen och vägrade sova. Förmodligen för att hon kände obehag i kroppen för att hon är sjuk. När hela huset blev tyst började jag gråta för att jag var såååå himla trött. Jag var så trött att min kropp darrade.

Hade inte jag varit sjuk skulle det nog varit en hel annan grej. Lite lustigt ändå att man kan glömma bort hur sjuk man egentligen är när det krisar och klarar genom allt när det kommer till sina barn. Nu vet ni anledningen till lite uppdatering här också, det är helt enkelt fullt upp. Men jag tänker på er och hoppas att ni har en underbar sommar!

Nu ska jag sova och krama om mina små. God natt på er 

8 kommentarer

 1. Krya på dig!

 2. Krya på dig underbara du! kramiz<3

 3. Krya på er!

 4. MammaPia

  Hoppas du får lite avlastning så att du får vila och bli frisk. Inte lätt när alla är krassliga. Hoppas du får sova lite och ta hand om dig.

 5. Krya på er ❤

  Undrar hur min mamma stod ut för jag hade kolik ? skrek dygnet runt i 3 månader. Klart att jag somnade av utmattning ibland men min mamma upplevde det så. Stackarn ❤

  Kram!

 6. Krya på er! ? hoppas ni mår bättre snart!

 7. Det är inte alltid lätt ❤ Mina tre äldsta barn är födda tätt och jag minns att det var tufft emellanåt! Det är fortfarande tufft ibland såklart, men stor skillnad nu när de är lite äldre. Idag har jag tre barn som är varandras bästa vänner, älskar varandra, bråkar med varandra, försvarar varandra när mamma blir arg, hittar på bus ihop och leker fantasifulla lekar ihop. Min erfarenhet av att ha barn födda tätt är att det är riktigt tufft de första åren, men sen blir det hur bra som helst just därför att de är så tighta och har varandra! De underhåller och har sådan glädje av varandra nu ? Ville mest bara skicka lite uppmuntran i allt elände! Allt blir lättare med tiden, den här galet intensiva perioden kommer att vara lite mer lagom intensiv om några år! Och du kommer att älska att se Zelda och Atari växa upp tillsammans ? Det är himla tufft när sjukdomarna slår till när man har småttingar, krya på er!!!

 8. Skickar extra många cyberkramar till min cyberfamilj ❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *