Ensam med två bebisar

Bästa cybervänner, 

Hur mår ni? Jag mår bra, vi mår bra! Kan erkänna att jag fick jättemycket panik sista kvällen innan vi åkte hit. Jag kom på att jag skulle få vara själv med två småbarn i två veckor. Helt själv är jag inte såklart, mamma är ju hemma och Fay jobbar bara 3 dagar i veckan fram till Augusti. Jag får hjälp mer eller mindre. Dock visste jag inte hur bra det skulle gå eftersom mamma och Fay kan inte barnens rutiner. Första två dagarna var det ganska mycket jobb för mig. Det tog ett tag innan vi kommer in i rutinerna tillsammans. Jag fick visa hur vi brukar göra hemma och hur barnen funkar. Sen behövde barnen känna sig trygga med både mamma och Fay, men det gick fort!

Jag vet inte varför jag var så orolig tidigare. Det här går hur bra som helst. Igår fick Fay ta över nattningen med Zelda och mamma tog hand om Atari efter att jag matade honom. Igår kväll fick jag vila och somnade tidigt. Har inte kunnat göra det på evigheter. När vi vaknade idag gjorde jag frukost till Zelda och Fay matade. Sedan gick de ut med hundarna och Zelda i vagnen. Jag myste i stugan med lilla Atari. Nu vid lunch satt mamma här bredvid och såg till att Zelda åt sin lunch så att jag kunde läsa, jobba, och blogga i lugn och ro. Mamma gick ut med Zelda i vagnen precis. Zelda kommer att somna så gott i vagnen ute i fjäll luften.
Det är så himla skönt att kunna gå på toa utan att stressa. Skönt att se barnen lugna och trygga i den här miljö. Zelda skrattar, pratar med alla, springer runt och leker hela dagarna. Hon trivs verkligen hos sina morföräldrar! Det är så underbart att se och det känns extra härligt att få vara här. Nu får jag kanske mycket annat gjort också. Är verkligen tacksam med all hjälp jag kan få just nu. 

Jag förstår verkligen ni föräldrar som är hemma själva med barnen på dagarna. Vilket jobb ni gör. Trots med den hjälpen jag har hemma tycker jag ändår att det är handfull med jobb kring barnen hela tiden. Även med ett barn. Nu har vi två och jag vill inte ens tänka hur det skulle vara med tre barn eller fler. Det är så mycket jobb under småbarnsåren. Tänker på alla ensamstående, oh my gosh.

Om jag bestämmer mig att stanna längre än två veckor här uppe kommer Bill att åka upp hit när alla är tillbaka från sina semestrar. Jag och barnen saknar Bill och Baggiz enormt mycket! 

2 kommentarer

  1. Äsch då. Du e duktig på rutiner. Det har du fått genom att du har eget företag. Jag e hopplös på rutiner men jag gillar att vara obunden trots allt elände just nu.

    Att få bo nära naturen e fantastiskt. Ni borde alla bo där ? Bättre miljö för barnen. Förstår att du saknar Bill å Baggiz.

    Zelda e så söt på bilden. Gullunge ❤

    Kram!

  2. Måste ha varit tufft för min mamma med två små tvillingar hemma när pappa var bortrest ett tag. :0

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *