Hemlängtan

Gladaste hej från Lappland! 

Vi flög hit med barnen till mina föräldrar igår. Dock åkte Bill tillbaka till Stockholm direkt efter att han har lämnat av oss i Luleå. Alla har tagit semester samtidigt så vi har ingen som kollar till katterna. Baggiz akutopererades förra veckan dessutom, så Bill är hemma och tar hand om vår lilla son. Stackars liten, han har varit i slagmål med en annan katt och såret på hans öra blev infekterat. Åh, mitt hjärta gick sönder i miljoner bitar när de sa att Baggiz måste opereras. Jag grät i stora floder. Det lät så himla läskigt och jag blev jätteorolig, han är ju så liten. Jag var inte riktigt beredd på det eftersom när vi åkte in med honom trodde vi att de skulle bara kolla till hans sår, tvätta och sy ihop det. Men nu mår han i alla fall bra och är supergosig och glad!

Hur som haver, jag är glad att få vara hemma igen. Har haft extremt mycket hemlängtan. Räknade bara dagarna och längtade efter att få vara med min familj igen. Nu är vi äntligen här! Jag ler och skrattar hela tiden. När vi kom fram igår fick Zelda springa runt med hennes fyrbenta kusiner och plockade jordgubbar från jordgubbslandet. Alla bråkade om att få hålla i Atari, haha. Det är extra mysigt att vara hemma nu för att alla är här. Mina släktingar och kusiner från Thailand också. Idag ska vi kanske åka upp till fjällstugan, få se hur vi gör. Vi tar dagarna som kommer och ska bara mysa loss. 

Vad har ni för er? Vad gör ni? 

2 kommentarer

  1. Oj! Som tur mår Bagiz bra nu. Vet hur det känns då ens djur är sjukt. Man blir så ledsen. Kramar❤

  2. Borde sova men det går inte. Pigg.

    Lilla Baggiz ❤ hoppas han kryar på sig snabbt. Skickar massor av gos. Njut av dagarna med din familj. Ni ses ju inte så ofta. Att få komma till fjällstugan måste ju vara underbart. Just nu saknar jag friheten att kunna resa och man känner sig låst. Så nu får du i uppdrag att njuta av naturen åt mig oxå ?

    Massor med kramar ❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *