Så här firade vi årsdagen

Vi bestämde ingenting långt i förväg hur vi skulle fira dagen. Eftersom vi visste inte hur det skulle bli med barnen. Vi hade bara lagt fram olika förslag på vad vi kan göra och dagen innan årsdagen bestämde vi. Huvudplanen var att åka ut till det japanska spahotellet som ligger ute i Nacka. Övernatta i deras finaste svit med barnen och bara hänga i rummet eftersom de har ju allt i rummet ändå. Men planen föll då alla sviter var uppbokade. Detta gjorde ingenting, vi gick på vårt säkra kort bara. Något som vi älskar att göra tillsammans mer än allt. Vi gick ner till restaurangen vid vattnet för Liddag/Linner (sen lunch + tidig middag) och hade picknick efteråt. Jätteenkelt men alltid uppskattad. Vi får lika mycket glädje av picknicken som övernattning i en svit. Det spelar egentligen ingen roll vad vi väljer att göra. Vi är alltid så nöjda oavsett, huvudsaken att vi får vara med varandra. 

7 kommentarer

  1. Vilka fina bilder, stort grattis på er dag! ♡

  2. Grattis på årsdagen, det ser ut som att ni hade det fantastiskt <3

  3. Åh så mysigt ❤ kram!

  4. Mysiga bilder! Låter som en härlig dag! Kram

  5. Grattis till er <3 Så himla fina bilder! Tack för du svarade på min fråga också 🙂 <3

  6. fina bilder

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *