Biki 5 år

Idag firar jag och Bill 5 år tillsammans! Tiden går så himla fort när man har kul. Kändes som igår vi började dejta, samtidigt känns det som att vi alltid har levt ihop. På 5 underbara år har vi gjort och upplevt mycket tillsammans. Vi har gått genom vind, vatten, eld, berg och dalar. Nu sitter vi här med två underbara och vackra barn som vi har skapat. Livets största gåvan som vi blev välsignade med.

Jag och Bill har alltid kul ihop, vi är noggranna med att kommunicera, vi stöttar och lyfter varandra genom jobbiga tider. Vi säger ordet: -Jag älskar dig, till varandra vaaaaarje dag. Vi visar alltid uppskattning och kärlek för varandra. Vi tar inte oss för givet, därför jobbar vi för att hålla igång kärleken varje dag.

Åh, vad mycket vi har att se framemot i framtiden. Giftemål, nytt hem, familjeresor där vi upplever genom barnen ögon och mycket mer. Ska bli jättespännande att se vad livet har att ge och erbjuda oss.

Jag älskar dig min älskling. Du inspirerar mig till att bli den bästa versionen av mig själv varje dag. Du får mig att känna så älskad och uppskattad. Du är min allra bästa vän, min kärlek, min trygghet och världens bästa pappa till mina barn. Jag och barnen är lyckligt lottade att ha dig! 

5 kommentarer

  1. Vad fint. Lycka till med kärleken och livet.

  2. Grattis, grattis! ♥

  3. Haha, Zelda och bären! Så himla rätt, if you want something in life – go for it! 😂👍

  4. Grattis! Så fint skrivet… nu kommer tårarna oxå ❤

  5. Det blev någon dag sent, men GRATTIS till er!! <3 Åh jag är så glad för er skull 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *